Смілянські комунальники оперативно ліквідували порив мережі та повернули тепло жителям багатоповерхівок

У період опалювального сезону великий відсоток зношеності мереж теплопостачання нагадує про себе у різних мікрорайонах міста.


На Черкащині під час пожежі загинула 87-річна жінка

25 січня о 10:36 диспетчер Служби порятунку отримала повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Чорнявка Черкаського району на вулиці Шевченка.


Названо, які дороги Черкаської області відремонтують цьогоріч в рамках програми «Велике будівництво-2021»

У Службі автомобільних доріг Черкащини оприлюднили перелік об’єктів, які потрапили до програми «Велике будівництво» у 2021 році, передає пресслужба Черкаської ОДА.


До кінця тижня на Черкащині очікується до 25 см снігового покриву

27-28 січня очікується вихід другого добре насиченого вологою циклону. Із Чорного моря він неквапливо переміщуватиметься на північ через східну частину Черкащини та добре посипаючи снігом, повідомив начальник обласного гідрометцентру.


У вихідні комунальні служби ліквідовували порив тепломережі та розчищали стихійні сміттєзвалища

Вихідні виявилися неспокійними для працівників аварійної бригади КП «Смілакомунтеплоенерго», яка ліквідувала наслідки пориву мережі біля районної лікарні.


Названо галузі, де найбільше і найменше скоротилися обсяги виробництва

За підсумками 2020 року індекс промислової продукції в області порівняно з попереднім роком склав 96,4%


За тиждень черкащани «нагоріли» майже на 2 мільйони гривень

Упродовж тижня в Черкаській області сталася 71 надзвичайна подія. Так, з 18 до 24 січня ліквідовано 47 пожеж, під час яких вогнеборці 3 осіб врятували та не допустили знищення вогнем 42 будівлі


Трагедія на Дніпрі: під кригу провалилися двоє чоловіків та дитина

Двоє чоловіків та 10-річний хлопчик провалилися під кригу. Доля двох постраждалих нині залишається невідомою, тривають пошукові роботи. Поліція з’ясовує обставини трагедії.


Токаря локомотивного депо імені Тараса Шевченка відзначили державною нагородою

З нагоди Дня Соборності України черкащан відзначили державними нагородами та присвоїли почесне звання. У числі нагороджених – працівник локомотивного депо


Будьте обережними: смілянські рятувальники нагадують про правила безпеки на льоду

На Черкащині за останні дні значно почастішали випадки, коли люди провалюються на водоймах під лід. Смілянські рятувальники підготувати пам’ятку про правила поводження на льоду річок та озер.