Правоохоронці впіймали п’яного водія, який скоїв ДТП і втік з місця пригоди

Уночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що у Черкасах на вулиці Гагаріна автомобіль Opel Vectra здійснив ДТП та зник з місця події.


Лісівники розповіли, чи були на Смілянщині випадки ялинкового браконьєрства

Операція «Новорічна ялинка», яка тривала протягом грудня, зосередила зусилля працівників державної лісової охорони на запобіганні проявам незаконних рубок хвойних дерев.


Юні сміляни стали учасниками змагань з футболу «Різдвяний Кубок»

Напередодні Різдва серед вихованців футбольного клубу «Олімп» влаштували традиційні змагання з футболу «Різдвяний Кубок» (керівник гуртка Коломієць В.А.).


У Черкасах припинили діяльність підпільного грального закладу

Гральний заклад діяв в Черкасах. Під час обшуку поліцейські вилучили обладнання, яке використовувалося для грального бізнесу. Відкрито кримінальне провадження.


У Черкаській області майже 9 тисяч учасників бойових дій отримали земельні ділянки

На Черкащині 8805 військовослужбовців і членів їхніх родин отримали у власність земельні ділянки загальною площею понад 15,6 тис. га.


Патрульні врятували жінку, яка лежала у квартирі без свідомості

У Черкасах на спецлінію 102 звернулася стурбована жінка. Вона повідомила, що її 83-річна сусідка не відчиняє двері та вже декілька днів не відповідає на телефонні дзвінки.


Зустріч керівників міста із представниками малого та середнього бізнесу

У сесійній залі Будинку рад відбулася зустріч представників малого та середнього бізнесу з представниками влади.


Смілян запрошують взяти участь у розробці Стратегії розвитку міста

Смілянське управління економічного розвитку в рамках розробки Стратегії розвитку Сміли до 2027 року, запрошує небайдужих смілян до участі в анкетуванні.


Під час зимових канікул смілянським школярам провели тренінг щодо відповідальності

«Усе в твоїх руках!» – під таким гаслом пройшов тренінг для учнів 10-Ф класу школи №7 під час зимових канікул, який провела для них класний керівник Ніна Харченко.


У Смілі 14-річна дівчинка хотіла вистрибнути з вікна, бо посварилася з хлопцем

7 січня від працівників поліції до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що у Смілі 14-річна дівчинка погрожує вистрибнути з 6 поверху однієї із багатоповерхівок міста.