Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 6 січня


Цієї ночі у Черкасах згорів автомобіль

6 січня o 01:50 у провулку Будівельний під час стоянки виникла пожежа автомобіля ВАЗ. Пожежу, що охопила повністю автомобіль, ліквідували вогнеборці 3-ї пожежно-рятувальної частини об 02:13.


На водосховищі впіймали браконьєрів, які наловили близько 100 кг риби

5 січня інспектори Черкаського рибоохоронного патруля на Кременчуцькому водосховищі, поблизу с. Хрещатик Черкаського району виявили двох порушників


Черкащани стали менше звертатися за оформленням документів для виїзду за кордон

35 055 громадян протягом 2020 року звернулися до підрозділів міграційної служби у Черкаській області за оформленням паспорта для виїзду за кордон. Це на 60% менше, ніж у 2019 році.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 6 січня


На Черкащині через несправне пічне опалення загинув господар будинку

4 січня близько 08:30 у селі Прохорівка виникла пожежа в приватному житловому будинку. На місце виклику прибули рятувальники з 10-ї пожежно-рятувальної частини.


У водія-порушника правил дорожнього руху виявили канабіс

4 січня у Черкасах на вулиці В’ячеслава Чорновола під час патрулювання, інспектори роти тактико-оперативного реагування звернули увагу на автомобіль ВАЗ 2107


Смілянський лісгосп – серед лідерів за продажем новорічних ялинок

Протягом ялинкової кампанії держлісгоспами області реалізовано майже 22 тисячі ялин і сосон на загальну суму  1,7 млн грн. Середня ціна  ялинок склала 79 грн.


Рятувальники провели профілактичний рейд у церквах

6 січня інспектори Смілянського РВ Управління ДСНС України у Черкаській області провели перевірку стану пожежної безпеки ряду культових споруд Смілянщини.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 6 січня