На Дніпрі врятували рибалку, який випав із човна (Відео)

1 січня у Черкасах в акваторії річки Дніпро біля острова “Чаїний” чоловік 1982 року народження під час риболовлі на гумовому човні впав з човна у воду.


Патрульний під час відпустки допоміг черкащанину та впіймав крадія

Подія сталася 31 грудня близько 15-ої години, на вулиці Гагаріна у Черкасах. Місцевий житель зайшов до відділення пошти для того, щоб забрати посилку та залишив свій велосипед надворі.


Черкаські рятувальники витягнули із палаючого будинку чоловіка

31 грудня о 19:30 до центру управління у надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вулиці Танкістів у Черкасах.


На розвиток тваринництва підприємці Черкащини отримали майже 56 мільйонів гривень від держави

Суб᾽єктам господарювання Черкаської області нараховано 55,8 млн. грн., у тому числі на підтримку розвитку молочного та м᾽ясного скотарства спрямували 14,5 млн. грн.


Тимчасові зміни щодо пільгового перевезення у міських автобусах

На позачерговому засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, було ухвалено ухвалили рішення призупинити дію Програми організації та компенсації перевезень пільгових категорій


Понад 3,5 тисячі надзвичаних подій ліквідували минулого року рятувальники Черкащини

Упродовж 2020 року в області підрозділи ДСНС ліквідували понад 3500 надзвичайних подій. Про це інформує пресслужба Управління.


З 1 січня 98% усіх українських товарів матимуть вільний доступ на ринок Великої Британії

З 1 січня 2021 року вступила в дію Угода про вільну торгівлю з Великою Британією. Зокрема, документ надасть вільний доступ на британський ринок для 98% української продукції


Спецпризначенці Черкащини отримали новий спортивний інвентар

Керівники поліції Черкаської області вручили спортінвентар працівникам батальйону поліції особливого призначення. Спортінвентар спецпризначенцям Черкащини передали заступник начальника поліції області Сергій Коваленко


До 5 років тюрми засудили винуватця ДТП, в якій загинув малолітній хлопчик

Придніпровський районний суд Черкас засудив до 5 років позбавлення волі винуватця дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в Черкасах.


Область у трійці лідерів за укладеними договорами “5-7-9%”

Черкащина увійшла до трійуи лідерів за кількістю укладених договорів за програмою державної програми доступних кредитів 5-7-9% відносно кількості малих та середніх підприємств в області