Водохреще – без пірнання, але урочисто (Відео)


Путівник-візитівка «Найкраща. Рідна. Моя»

Путівник-візитівка. Інформаційно-ілюстративне видання, яке представляє місто Смілу на Черкащині, місто із славною історією та насиченим сьогоденням. Інформація та світлини розповідають про різні періоди життя міста над Тясмином, знакові та пам’ятні події.


«Осіння борозна». Збірка віршів

«Осіння борозна» – збірка  віршів Василя Андрійовича Титаренка, який живе на Смілянщині. Це перша збірка поета. Автор приділяє увагу темі землі і села, висловлює щире захоплення хліборобським трудом, воздає шану працьовитим людям. Значне місце посідає синівська любов до мами,щирої дружби, людяності, любов до рідної землі та її захисників-патріотів.  


«Герої спортивного року – 2019»

У збірнику «Герої спортивного року» вміщено інформаційні та фотоматеріали про кращих спортсменів, тренерів, вчителів, інших фахівців у галузі спорту, спортивні колективи, які мають вагомі досягнення за підсумками року, переможцями і призерами міського конкурсу «Герої спортивного року».


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 19 січня


З початку року ПЛР-тестування пройшли майже 10 тисяч черкащан

Методом ПЛР від початку 2021 року протестували 9 972 жителів області. У 4 779 випадках виявили наявність РНК коронавірусу.


Правоохоронці затримали чоловіків, які намагалися викрасти дитячі речі

Сьогодні на спецлінію 102 звернулася працівниця дитячого садочку, що знаходиться на вулиці В’ячеслава Чорновола у Черкасах.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 19 січня


88% «ковідних» ліжок на Черкащині забезпечені киснем

Рівень кисневого забезпечення ліжок, визначених для лікування хворих на ковід, збільшують в області. З 2 358 місць для лікування пацієнтів з коронавірусом у лікарнях 2 068., тобто 88%, мають підключення до кисню.


Наступного тижня у Смілі відновить роботу група з питань легалізації зарплати

З понеділка, 25 січня, відновлює свою роботу міжвідомча робоча група з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці