Сквер воїнів-інтернаціоналістів хочуть перейменувати (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 26 січня


Гаражі заважають ліквідовувати пориви на тепломережах (Відео)


Як черкащанам вирахувати субсидію

Субсидія дозволяє сплачувати лише частину комунальних послуг. Тому оформити її вигідно та нескладно, оскільки треба подати лише заяву та декларацію про доходи


У квітні планують запустити нові цифрові продукти та послуги в «Дії»

У квітні планується запуск нових цифрових продукти в Дії. На Diia Summit. Це будуть революційні послуги, над якими команда Мінцифри працює 24/7.


Самовільно встановлені гаражі заважають швидко ліквідовувати пориви тепломережі

В умовах великої зношеності мереж теплопостачання аварійній бригаді КП “Смілакомунтеплоенерго” доводиться ліквідовувати пориви мереж як у робочі дні, так і у вихідні.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 26 січня


За тиждень майже 4 тисячі черкащан підхопили вірусні інфекції

В області за 3-й тиждень 2021 року захворіли на грип та ГРВІ 3 913 осіб. Показник захворюваності на 100 тис. населення на 36,6 % нижче епідемічного порогу по області


Ексдепутат постав перед судом за те, що несвоєчасно подав декларацію

Смілянська прокуратура забезпечила участь у розгляді справи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, стосовно колишнього депутата сільської ради Городищенського району.


Увага! Завтра у кількох районах Сміли не буде води

Завтра, 27 січня, із 8.00 до 18.00 Черкаський РЕМ проводитиме роботи на 10 кВ. лінії Білозір‘я «12». У зв’язку із цим у центрі Сміли, а також у районах Загребля та Гора не буде води. Про це повідомили на Facebook-сторінці КП “ВодГео”.