Чи дозволять смілянам масове купання на Водохреще?


Хто пошкодив фасад Будинку культури у Смілі? (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 18 січня


Карантин в Україні продовжать до 31 березня — Шмигаль

Кабінет Міністрів має намір продовжити адаптивний карантин в Україні до 31 березня. При цьому посилений карантин після 24 січня продовжувати не будуть.


У Білозір’ї під час пожежі згоріла домашня птиця

У Білозір`ї Черкаського району на пожежі загинула домашня птиця. На ліквідацію пожежі, на вулицю Хутір-Баси прибули рятувальники 3-ї пожежно-рятувальної частини Черкас


Батьків запрошують на онлайн-курс «Долаємо стреси разом»

Дитячий фонд ООН UNICEF і Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» запрошують батьків та осіб, які їх замінюють, виховуючи дітей, пройти онлайн-курс «Долаємо стреси разом».


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 18 січня


На бюджетній комісії розглянули питання щодо комунальної власності міста

У Будинку рад готуються до чергової сесії міської ради, яку заплановано провести 27 січня. Під головуванням заступника голови комісії Богдана Поліщука відбулося засідання профільної бюджетної комісії.


На Черкащині чоловік вбив свою стареньку матір. Його затримали

У селі Лозуватка Шполянського району Черкаської області 57-річний чоловік забив до смерті свою матір. 15 січня, близько 14-ї години, односельчани звернули увагу, що 92-річна пенсіонерка тривалий час не виходить на вулицю.


Смілянські медики госпіталізували понад сотню осіб

Як інформують у відділі охорони здоров’я, з 11 до 17 січня у пологовому відділенні Смілянської міської лікарні народилися 1 хлопчик.