Смілянські психологи обговорили поведінкові та емоційні порушення дітей

На базі школи №2 відбувся міський семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів. Тема семінару – «Поведінкові та емоційні порушення дітей дошкільного та шкільного віку».


Скільки часу потрібно природі, щоб утилізувати сміття, залишене людиною

Ліс – легені нашої планети, його знищення може передрікати нам сумну участь, адже він є джерелом кисню, регулятором вологи і життєдайною скарбницею для Землі.


Жителям Черкащини нагадують, як не потрапити на гачок шахраїв

Зловмисники виставляють оголошення в мережі Інтернет про продаж дров по привабливій ціні. Основна умова зловмисників для потенційних покупців – повний розрахунок


Більше 3,5 тисячі дітей захворіли за тижеднь на Черкащині

За інформацією Черкаського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України з 27.10. по 02.11 в області захворіло 5227 осіб. Це на 53 особи менше, ніж минулого тижня.


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 5 листопада

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 5 листопада


У двох селах Смілянського району завтра не буде світла

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 6 листопада без електропостачання залишаться мешканці сіл Плоске та Велика Яблунівка.


Школярі вчаться майструвати цікаві та корисні речі

У Центрі дитячої та юнацької творчості Смілянської районної ради при Малосмілянській школі успішно працює гурток «Техносвіт». Діти залюбки відвідують цікаві заняття з початкового технічного моделювання.


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #4 від 5 листопада

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #4 від 5 листопада


Середня зарплата штатних працівників на Черкащині в 2 рази перевищує мінімальну

За інформацією головного управлінні статистики у Черкаській області, середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб у вересні 2018р. становила 7578 грн


У Смілі визначили переможців конкурсу молодих талантів пленерного живопису «Осіння рапсодія»

Минулого тижня відбувся міський конкурс молодих талантів пленерного живопису «Осіння рапсодія». У фойє міського Будинку культури любителі живопису мали змогу ознайомитися з роботами молодих смілян.