Відбулася позачергова сесія (Відео)


Якої погоди чекати на Черкащині у вихідні?

Антициклон, який поступово втрачає свою силу, продовжує формувати погоду нашого краю. Тому у суботу він ще захищатиме нас від опадів. Ночі будуть помірно морозними 5..10º, вдень невеликий мороз 0..5º.


У Смілі споруджують меморіал пам’яті жертв Голодомору (Відео)


У Будинку рад відзначили творчо обдаровану молодь Сміли та їх наставників

22 листопада у малій залі Будинку рад відбулася зустріч міського голови Олексія Цибка з творчо обдарованими дітьми та молоддю міста, а також їх науковими та творчими керівниками, учителями, тренерами.


Метеорологи попереджають про ускладнення погодних умов на Черкащині

Черкаський обласний гідрометцентр передає оперативну інформація про ускладнення погодних умов вдень 26 та впродовж доби 27 листопада на території Черкаської області.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 23 листопада

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #4 від 23 листопада.


У гуртожитку Смілянського центру влаштували шашковий турнір

21 листопада у гуртожитку Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів для шанувальників шашок влаштували турнір. Під час гри дівчата та хлопці мали змогу продемонструвати як власний характер, так і витримку.


Пам’ять жертв Голодоморів у Смілі вшанують смолоскипною ходою та молитвами

День пам’яті жертв голодоморів — щорічний національний пам’ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада. У Смілі цього дня відбудуться такі заходи


Смілян запрошують долучитися до акції «Запали свічку пам’яті»

У суботу 24 листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років – 85-роковини цієї трагічної сторінки в історії країни.


Жінки чи чоловіки: стало відомо, кого у Смілі проживає більше

Більшість жителів Сміли – жінки. Про свідчать дані управління статистики у Смілянському районі. Статева структура населення міста характеризується перевагою жіночого населення над чоловічим