19 листопада на одній із вулиць Сміли тимчасово не буде світла

Міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи, тож на частині вулиць міста тимчасово відключать світло. 19 листопада без електроенергії залишаться жителі вулиці С. Морочковського.


У двох селах Смілянського району завтра не буде електроенергії

Згідно графіку планових відключень у зв’язку із ремонтними роботами, які проводять працівники Смілянського РЕМ 19 листопада без електропостачання залишаться мешканці сіл Голов’ятино та Ротмістрівка


Учасників дорожнього руху закликають бути особливо обережними

19 листопада очікується погіршення погодних умов. За повідомленням Українського гідрометеорологічного центру, вдень 19 листопада у Черкаській області очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця.


Якої погоди чекати на Смілянщині 19 листопада?

За інформацією метеостанції Сміли, 19 листопада очікується хмарна погода з проясненнями. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі -5..-10º, вдень -2..+3º.


Сьогодні у світі вшановують пам’ять жертв ДТП

18 листопада – Світовий день пам’яті жертв ДТП. В Україні лише за дев’ять місяців цього року зафіксовано понад 108 тисяч дорожньо-транспортних пригод, у яких загинуло 2 266 людей. Про це інформують у Міністерстві охорони здоров’я України.


У Смілі визначили найкращих знавців хімії

17 листопада смілянські школярі стали учасниками ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії, яку провели у школі №10. Найкращі школярі 7-11 класів міста виконували нелегкі завдання, що вимагали глибоких знань з предмета.


За обсягом валової продукції Черкащина займає шосте місце серед регіонів України

За обсягом валової продукції Черкащина займає шосте місце серед регіонів України і виробляє 5% загальнодержавного обсягу. На одного жителя області виробляється валової продукції сільського господарства майже вдвічі більше, ніж в середньому по Україні.


Ми різні – в цьому наше багатство. Ми разом – в цьому наша сила

«Ми різні – в цьому наше багатство. Ми разом – в цьому наша сила». Саме під таким гаслом проходив Тиждень толерантності у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.