На Черкащині передають ускладення погодний умов

Метеорологи Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження на території Черкаської області. «Вночі та вранці 11 листопада в Черкасах та області очікується  туман, видимість 200-500 м», йдеться у повідомленні.  


На Черкащині понад 300 демобілізованих бійців знайшли роботу завдяки службі зайнятості

У січні-жовтні 2018 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 1087 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції (АТО), з них 103 особи з інвалідністю. Допомогу по безробіттю отримували 8953 учасники  АТО.


ХVII Міжнародний промисловий форум – 2018

20 – 23 листопада 2018 року в Міжнародному виставковому центрі (м.Київ, Броварський проспект,15) відбудеться XVII Міжнародний промисловий форум – 2018


На Черкащині СБУ блокувала механізм легалізації викрадених авто

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою блокували механізм легалізації автомобілів, які оголошені у розшук на території України.


Врятуймо життя разом: на благодійному концерті хворому Дімі Бойку зібрали 65 тисяч

9 листопада у міському Будинку культури відбувся благодійний концерт на підтримку хворого смілянина, учня другого класу школи №7, Діми Бойка.


Алкоголь призводить до трагедії

У місті Сміла та Смілянському районі частими є випадки, коли під час розпиття спиртних напоїв, громадяни наносять один одному тілесні ушкодження, які іноді призводять до тяжких наслідків.


Смілянські бібліотекарі запросили на виставку-подію «Душа народу у слові бринить» 

Сьогодні українська мова посідає важливе місце в житті суспільства. Вона належить до числа найрозвиненіших мов світу, за звуковими особливостями є однією з наймилозвучніших.


Смілянські податківці нагадують про зміни в оподаткуванні ПДВ експортних операцій олійних культур

За матеріалами прес-служби Державної фіскальної служби України Смілянське управління ГУ ДФС у Черкаській області повідомляє, що набрав чинності Закон України від 22.05.2018 №2440-VIII