Якої погоди чекати на Смілянщині 25 листопада?

За інформацією метеостанції Сміли, у неділю вдень атмосферні фронти принесуть в Україну і в наш край невеликий мокрий сніг та нетривале потепління до 3º морозу – 2º тепла.


Підприємства Смілянщини стали переможцями обласного конкурсу «Черкаська якість»

Кількість учасників конкурсу «Черкаська якість» постійно зростає – так само, як і асортимент продукції, який представляють на розгляд комісії.


Сміляни вшанували пам’ять жертв Голодоморів

Сьогодні, 24 листопада сміляни разом з усією Україною вшановую пам`ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Заходи в цей день розпочалися із панахиди на міському кладовищі “Орел”.


Попит та пропозиція на ринку праці Черкащини

Протягом січня-жовтня 2018 року роботодавці Черкаської області  проінформували обласну службу зайнятості про наявність  36,7 тис. вакансій, що на 7,5% більше, ніж у січні-жовтні  2017


Самовільно зайняту землю повернули державі

Городищенський відділ Смілянської місцевої прокуратури на виконання вимог Закону України «Про прокуратуру», галузевого наказу Генеральної прокуратури України в межах компетенції систематично вживає заходи задля захисту інтересів держави у сфері земельних відносин


На підтримку армії перерахували до бюджету більше 43 мільйонів гривень

За 10 місяців 2018 року платники податків Городищенського, Кам’янського, Корсунь-Шевченківського, Смілянського та Шполянського районів на підтримку армії сплатили 43 млн. 204,5 тис.грн. військового збору.


Смілянські школярі вшанували пам’ять жертв Голодоморів

Смілянських школярів бібліотекарі центральної книгозбірні для дітей запросили на годину історичної пам’яті «Пам’ять людська не забуде повік. Згадаймо живих і ненароджених».


Маленькі команди можуть створювати великі речі

Маленькі команди можуть створювати великі речі. Цей вислів став епіграфом міського семінару-практикуму вчителів фізичної культури, що об’єднав педагогів Сміли в школі №15. Фізкультурна галузь є пріоритетною в концепції Нової Української Школи