Затверджено тарифи на тепло і воду (Відео)


23 листопада без електроенергії залишаться жителі села Самгородок

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 23 листопадабез електропостачання залишаться мешканці вулиці Головченка у селі Самгородок.


На яких вулицях Сміли 23 листопада не буде світла?

Смілянський міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, 23 листопада тимчасово світло відключать на вул.Крилова, пров. Крилова, вул. Островського (4-22, 1-7).


Тарифна комісія визначилася з тарифами на тепло (Відео)


На сесії міської ради розглянули питання про внесення змін до бюджету та договору на газопостачання

22 листопада під головуванням міського голови Олексія Цибка відбулася позачергова 82-а сесія міської ради, в роботі якої взяли участь 26 депутатів. На порядок денний сесії було винесено два питання


Зустріч з головою Черкаської ОДА О. Вельбівцем у міському Будинку рад (Відео)


З 5 грудня розпочнеться продаж квитків на поїзди, що курсуватимуть у період свят

Продаж квитків на всі поїзди, що курсують після 9 грудня 2018 року, буде відкрито до 26 листопада. Про це інформує прес-служба «Укрзалізниці». Наразі у графік руху вносяться остаточні коригування


Віче до Дня Гідності і Свободи у Смілі (Відео)


Володимир Савченко представив у Смілі нову збірку поезій

Нещодавно у центральній міській бібліотеці імені Олени Журливої відбулася презентація книги Володимира Савченка «Одинокая лодка судьбы».


Відбулося засідання виконавчого комітету та бюджетної комісії

22 листопада під головуванням міського голови Олексія Цибка відбулося засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 9 членів виконкому. На порядок денний було винесено 25 питань.