Юлія Тимошенко подякувала смілянам (Відео)


Поліція затримала чоловіка, який у Смілі вбив свого знайомого через ревнощі

На Черкащині чоловік забив знайомого до смерті, бо приревнував до своєї співмешканки. Його затримано та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою


Смілянські котельні почали подавати тепло (Відео)


На Смілянщині сільгоспкультурам вологозапасів ґрунту достатньо

Стійкий перехід середньодобових температур через +5°, а разом з ним припинення вегетації озимих культур в цьому році відбулися 06.11 (на 4 дні пізніше середніх багаторічних строків).


Зустріч міського голови Олексія Цибка з лідером ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко

Сьогодні, 16 листопада на центральній площі біля будинку рад відбулася зустріч з лідером політичної партії ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко.


Якої погоди чекати на Смілянщині 17 листопада?

Вже четверту добу поспіль на Смілянщині утримується зимовий режим погоди з невеликими морозами як вночі, так і вдень. Істотних змін у погоді не передбачається і у вихідні дні.


Мешканці мікрорайону Богдана Хмельницького кілька годин будуть без води

За повідомленням диспетчера КП “ВодГео” на декілька годин буде припинено водопостачання у 53-му мікрорайоні у зв’язку із поривом труби в районі вулиці 40-річчя Перемоги. Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 16 листопада

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 16 листопада


19 листопада у Смілі відбудеться суд у справі ТОВ «Смілаенергоінвест»

19 листопада у Смілянському міськрайонному суді відбудеться судове засідання у справі ТОВ “Смілаенергоінвест” та його директора Карпенка А.П.


На Черкащині розпочалася метеорологічна зима

Із 13 листопада на Черкащині розпочалася метеорологічна зима. Про це інформує начальник Черкаського обласногогідрометцентру, це значить, що відбувся перехід середньодобової температури повітря у бік від’ємних значень.