Дорогами України подорожуватиме «автобус-привид»

«Некерований автобус» подорожуватиме країною у пошуках найкращого водія. Мета проекту – звернути увагу до питання безпеки на дорогах та важливості дотримання Правил дорожнього руху.


Ситуація в медичних закладах у зв’язку з відсутністю тепла (Відео)


У навчальних закладах Сміли написали Диктант національної єдності

День української писемності та мови щорічно відзначається в Україні 9 листопада, починаючи з 1997 року. У цей день згадують Преподобного Нестора-Літописця та творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.


Дитсадки переходять на черговий режим роботи (Відео)


Засідання виконавчого комітету

12 листопада під головуванням секретаря міської ради Костянтина Синьогуба за широкою участі представників громадськості відбулося засідання виконавчого комітету. У роботі взяли участь 10 членів виконкому.


Хто у Смілянському районі 13 листопада сидітиме без світла?

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 13 листопада без електропостачання залишаться мешканці села Костянтинівка.


13 листопада мешканці однієї із вулиць Сміли залишаться без електроенергії

Міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, 13 листопада тимчасово світло відключать на вулиці Київська. Електроенергії не буде орієнтовно з 8.00 до 16.30.


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 12 листопада

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 12 листопада


Афера по-черкаськи: у псевдорозіграш квартири повірили понад 15 000 черкащан

З 6 листопада стрічка новин черкасців у Facebook рясніє репостами конкурсу, в якому “дарують” квартиру-студію в новобудові. Редакція сайту in.ck.ua  дізналася цікаві подробиці цієї «акції небаченої щедрості».


Якої погоди чекати на Смілянщині 13 листопада?

За інформацією метеостанції Сміли, циклон з північної Атлантики, який хоч і рухається по більш північних широтах, але надсилає в наш край «порцію» холоду.