День Гідності і Свободи у Смілі (Відео)


У смілянській школі створили квітку свободи та свою територію «гідності та свободи»

Україна втретє відзначає День Гідності та Свободи. У школі №6 підготували завдання для кожного класу, щоб показати, наскільки важливим є почуття власної гідності у кожної окремої людини та народу в цілому.


О. Вельбівець зустрівся з активістами на блок-посту у Смілі (Відео)


У Смілянському центрі відзначили День Гідності і Свободи

21 листопада у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів вшанували патріотизм та мужність людей, які вступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.


О. Вельбівець про вирішення проблеми з теплом (Відео)


Якої погоди чекати на Смілянщині 22 листопада?

Погодні умови нашого краю визначав циклон з півдня, а в другій половині доби його тилова частина.


22 листопада у Смілянському районі не буде електроенергії

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 22 листопада без електропостачання залишаться мешканці села Чубівка.


Завтра на одній із вулиць Сміли відключать електроенергію

Смілянський міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, 22 листопада тимчасово світло відключать на вулиці Крилова.


Тихий прихід зими в цьому році дозволяє підготуватися до справжніх погодних негараздів

За інформацією Черкаського обласного гідрометцентру, у формуванні погоди на території Черкаської області домінує скандинавський антициклон, хоча із заходу та сходу його тіснять циклони.


Учасники Євромайдану завітали на зустріч зі школярами

Революція Гідності – це подія, яка назавжди залишиться в серцях українців. 21 листопада відзначають День Гідності та Свободи, встановлений із метою утвердження в Україні ідеалів свободи