Якої погоди чекати на Смілянщині 18 листопада?

За прогнозом синоптиків: на погоду Смілянщини переважає вплив східного антициклону. Але Чорноморський циклон теж намагається втручатися у погодні справи.


У Смілі з ночі працюють вже всі котельні

За інформацією офіційного сайту Смілянської міської ради, станом на 12-00 годину 17 листопада у місті запущені та працюють всі котельні.


Керівників на місцях закликають сприяти військовим комісаріатам у проведенні призовної кампанії

Перебіг призовної кампанії на строкову військову службу обговорили в обласній адміністрації. Тут провели селекторну нараду з керівниками та представниками міст, районів і громад Черкащини.


Енергетики Черкащини просять допомоги у пошуку зловмисників

14 листопада злочинці викрали близько 13 км електричного проводу, чим завдали збитків ПАТ «Черкасиобленерго» на суму понад 250 тисяч гривень. Подія сталася між населеними пунктами Дмитрушки та Яроватка Уманського району.


Смілянські правоохоронці протидіють насильству та суїциду серед дітей

Для того, щоб запобігти таким небезпечним та ганебним явищам серед дітей, як суїцид та жорстокість, насильство стосовно однолітків, працівники ювенальної превенції Смілянського відділу поліції  вживають превентивні (попереджувальні) заходи.


Смілянські заклади перевірили на дотримання санітарного законодавства

За 10 місяців 2018 року фахівці Смілянського міського управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області задля державного нагляду (контролю) за дотриманням санітарного законодавства провели 12 планових перевірок.


На Черкащині навчається близько 38 тисяч студентів

Щорічно 17 листопада у світі відзначають Міжнародний день студента, який було засновано Міжнародною Радою Студентів у Лондоні в 1941 році.


Дорогі юні друзі! Шановне студентство!

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента. Майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії людям. Країні вже сьогодні потрібні ваші знання, ваш реальний внесок у справу державотворення, велику справу побудови демократичної процвітаючої України.