Дорогі земляки!

Прийміть щирі вітання із новорічними святами! Щиро бажаємо, аби в кожній українській родині у Новому 2019 році завжди панували мир і злагода, добро і благополуччя!


Дорогі земляки, жителі Сміли!

Прийміть найщиріші вітання із новорічними святами! Бажаю всім вам, щоб 2019 рік був багатим, спокійним, мирним та щасливим, щоб кожна оселя наповнилася щастям


Дорогі сміляни!

Щиросердно вітаю вас з Новим роком та світлим Різдвом Христовим! Бажаю вам, щоб різдвяні свята були радісними, а рік новий – багатим на успіхи.


Шановні сміляни!

Сердечно вітаю вас зі світлими, радісними новорічними святами! Нехай Новий, 2019 рік прийде до вас лише з радістю, буде щедрим на здійснення планів і сподівань


Шановні сміляни, мешканці 11-го кварткому!

Щиро вітаю вас із новорічними святами! Нехай 2019 рік принесе позитивні зміни в нашій країні, щоб ми жили в щасливій, заможній, успішній державі!


Шановні сміляни!

Прийміть найщиріші вітання з Новим, 2019 роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашим родинам добро, мир і достаток.


Шановні жителі кварткомів №24 і №13!

Від щирого серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай 2019 рік стане кроком на шляху до поліпшення життя, принесе мир і радість у кожен дім!


Шановні сміляни!

Від щирого серця вітаю усіх із новорічними святами! Бажаю усім вам зустріти 2019 рік та Різдво Христове у родинному, теплому колі під дитячий сміх та спів колядок.


Шановні локомотивники, ветерани війни та праці!

Від щирого серця вітаємо усіх вас з Новим роком та Різдвом Христовим! У ці передсвяткові дні бажаємо вам щастя і міцного здоров’я, добра і злагоди, нових вагомих успіхів! Нехай Новий рік увійде у ваше життя добрим і радісним


Шановні працівники вагонного депо! Дорогі ветерани!

Поздоровляємо вас з Новоріччям та Різдвом! Бажаємо, щоб рік прийдешній був щасливим і успішним для кожного з нас і для всієї країни