Заходи, які проводитимуться цього тижня у Смілі

18 жовтня 14.00 – Вистава Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича «Пригоди Червоної Шапочки» (музична казка)  МБК


Дитячі футбольні команди зі Сміли успішно виступили на обласних змаганнях

03 жовтня на стадіоні «Авангард» відбувся ІІІ тур обласної першості з футболу серед дитячих команд 2004-2005 років народження. Смілянська команда «Явір-Олімп» зустрічалася з однолітками з м. Ватутіне і перемогла з рахунком 7:1 (тренери-викладачі Прудніков В.М., Коломієць В.А.).


Звіт про роботу зі зверненнями громадян за 9 місяців 2016 року

Відповідно до завдань поставлених в країні щодо соціальної політики, питання організації прийому громадян та роботи із зверненнями завжди в числі першочергових в Смілянському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Черкаської області, повідомляє начальник об’єднаного управління Олександр Супряга. Протягом дев’яти місяців 2016 року до управління надійшло 156 письмових звернень, 158 осіб звернулися на особистий прийом та 90 осіб – […]


Держгеокадастр Черкащини виділив земельні ділянки майже для п’яти тисяч АТОвців

До Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області на цей час, починаючи з липня 2014  року, всього звернулося 6 230 учасників АТО. Їм надали 4 804 дозволи на розробку проектів землеустрою для відведення земельних ділянок, інформують у Головному управлінні Держгеокадастру у Черкаській області.


Поезія і музика літературно-мистецької осені

Щедрим на таланти та нові імена був цьогорічний літературно-мистецький фестиваль «Поетична осінь». Він традиційно зібрав своїх поціновувачів у читальній залі центральної міської бібліотеки ім. О.Журливої. Колектив книгозбірні створив тут неповторну осінньо-романтичну ауру – композиції з калини та квітів, ікебани та інсталяції. Музичних ноток додали юні музиканти Дитячої школи мистецтв.


«Сходинки» до здоров’я, відповідальної поведінки, благополуччя

Протягом серпня-вересня на базі Смілянського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Черкаській області проводились просвітницько-профілактичні заняття «Сходинки». Основна мета тренінгу – сприяти усвідомленню учасниками цінності здоров’я, важливості відповідальної поведінки, впливу способу життя на благополуччя людини та виробленню навичок свідомого прийняття важливих життєвих рішень.


Відповідальність за порушення норм трудового законодавства та здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації

Смілянська ОДПІ нагадує приватним підприємцям, які використовують працю найманих працівників з порушенням трудових норм законодавства та здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації тягне за собою низку відповідальності.


Захисникам України від смілянських дітей


Графік відключення світла у Смілі цього тижня

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами: 17.10.16р. – вул. Громова, вул. Вільямса (1-41), пров. Громова (1-8), вул. Шевченка (3-15), вул. Комарова. 18.10.16р. –  вул. Травнева, вул. отамана Т. Боровця.