Порядок розстрочення та відстрочення грошових зобов’язань або податкового боргу

Смілянська ОДПІ звертає увагу, що відповідно до пункту 100.2 статті 100 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) платник податків має право звернутися до контролюючого органу із заявою про розстрочення та відстрочення грошових зобов’язань або податкового боргу.


У Смілянському коледжі харчових технологій відзначили День технолога

Щороку, в середині осені, в третю неділю жовтня, разом з усією нашою державою Смілянський коледж харчових технологій  відсвяткував День працівників харчової промисловості


“Аукціон правил безпечної поведінки” для учнів смілянської школи-інтернату

В цікаву гру «Аукцион правил безпечної поведінки»  грали сьогодні  п’ятикласники  Смілянської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. Про це повідомляє Смілянський міський центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.


На вокзалі станції Черкаси розпочала роботу міжнародна квиткова каса

У сервісному центрі вокзалу станції Черкаси у жовтні почала роботу спеціалізована квиткова каса з оформлення проїзних документів у міжнародному сполученні. Касу було відкрито на численні прохання мешканців міста Черкаси, що без сумніву додасть їм зручностей при оформленні подорожей за кордон.


ЗРАЗКИ АСФАЛЬТОБЕТОНУ ВІДПОВІДАЮТЬ ВИМОГАМ ДСТУ

Згідно результатів випробувань, зразки асфальтобетону (керни) відібрані на автодорозі Золотоноша-Черкаси-Смiла-Умань відповідають вимогам ДСТУ Б В.2.7.-119:2011 «Суміші асфальтобетонні і


Запрошуємо на відкриття виставкової зали та презентації репродукцій картин П’єр-Огюста Ренуара

21 жовтня о 14.00 годині в приміщення відділу культури виконавчого комітету Смілянської міської ради за адресою вул. Соборна, 83 відбудеться відкриття виставкової зали та презентація репродукцій картин видатного французького художника П’єр-Огюста Ренуара. Його портрети і картини із зображенням людей демонструють особливу майстерність передавати глядачеві зачарування людиною і замилування нею, повідомляє офіційний сайт Смілянської міської ради.


Уряд подбав про сім’ї, які не підпадають під дію субсидії

Уряд надав можливість українським сім’ям, які не підпадають під дію житлової субсидії, сплачувати рахунки за теплопостачання рівними частинами протягом року. Тобто у споживачів буде можливість в опалювальний період сплачувати лише 50% вартості спожитих послуг, решту – 50% рахунку  – доплати у літній період.