Юні колегіанти подорожують країнами Євросоюзу

У школі № 3- колегіумі велику вагу приділяють міжнародним партнерським стосункам та співробітництву. Нині це є актуальним та надзвичайно важливим питанням. Зовсім нещодавно учні старших класів школи № 3-колегіуму відвідали кілька країн Європи. А маленькі колегіанти, учні 4-Б класу, теж здійснили віртуальну подорож цими країнами.


У Смілі можна буде зробити комп’ютерну томографію

У міській лікарні відкриють кабінет комп’ютерної томографії. Як зазначив головний лікар Максим Журавель: – Жителі міста і району, а може, й сусідніх районів, зможуть отримувати якісні послуги з комп’ютерної томографії на місці. Для цього більше не треба буде їхати до обласного центру.


Анонс газети “СМІЛА” від 19 жовтня

Читайте у випуску чергового номеру газети «Сміла» від 19 жовтня: – Гість редакції – смілянка Ірина Яринка, яка представляла Україну на ХV Паралімпійських іграх в бразильському Ріо. – У Смілі розпочався опалювальний сезон. Інформація з перших вуст. – На прохання читачів повторно друкуємо розклад руху пільгових автобусів на міських маршрутах.


За два тижні місячника добровільної здачі зброї у правоохоронні органи здали більше 13 тисяч боєприпасів

На території Черкаської області вже два тижні триває місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв, який розпочався 1 жовтня 2016 року. За час проведення заходів троє осіб, які добровільно здали зброю та боєприпаси звільнені від кримінальної відповідальності.


Тренінг по комунікації для смілянських соціальних служб

У Смілянському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся тренінг по комунікації за участю фахівців Центру та представників Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.


Виставка творчих робіт студентів коледжу харчових технологій

Напередодні свята харчової промисловості студенти технологи Смілянського коледжу харчових технологій похвалилися своїми творчими роботами. Творчі здобутки  представили для огляду групи ВЦР16, ВХК16, ВЦР15, ВХК15, ВЦР14. Кожна з груп представила до уваги гостей вироби, зроблені власноруч – плакати, прикраси, вишивки, картини, виконані у різноманітних техніках.


Субсидія – на фактично спожиті послуги

Зекономлені сім’ями на субсидіях кошти залишатимуться на рахунках людей лише в межах одного опалювального періоду. Якщо сім’я використає менше газу, ніж встановлено соціальним нормативом, зекономлені кошти будуть оформлювати у рахунок майбутніх платежів, в тому числі обов’язкової плати за комунальні послуги, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на інформацію Департаменту соціального захисту населення ОДА.