Обговорили перспективи погашення заборгованості із заробітної плати

Відбулося засідання «круглого столу» з питань виплати заборгованості із заробітної плати працівників Державного підприємства «Приладобудівний завод «Райдуга».


Загальні батьківські збори в ДНЗ «Смілянський ЦППРК»

В актовій залі ДНЗ «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів традиційно відбулися  батьківські збори.


У дитсадку №24 “Калинка” відбулася зустріч випускників

Вихователі Віра Яківна та Олена Борисівна розпочали свою роботу зі свята першого дзвоника у спеціалізованій школі №12. З цією школою давно об’єднують тісні професійні стосунки, діти і батьки; тут нас завжди радо зустрічають і у будні, і у свята. А першого вересня наша «Калинка» приймала гостей: наших випускників, тепер уже першокласників, та їх батьків.


Наслідки не реєстрації платником акцизного податку

Смілянська ОДПІ звертає увагу, що Законом України від 24 грудня 2015 року № 909-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році” до Податкового кодексу України внесені зміни та доповнення щодо накладення штрафів у випадку: здійснення суб’єктами господарювання


Синоптики повідомляють про штормове попередження

Осіння погода не перестає випробовувати жителів Черкащини холодом, вітром та дощами. У Черкаському обласному центрі з гідрометеорології повідомляють на завтра про штормове попередження. “13 жовтня очікуються пориви вітру 17-22 м/с, вночі сильний сильний дощ”, йдеться у повідомленні синоптиків.


ПАТ «Укрзалізниця» шукає героїв серед залізничників

Департамент кадрової та соціальної політики ПАТ «Укрзалізниця» шукає своїх героїв, повідомляє прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця». «Якщо серед Ваших колег-залізничників, знайомих, друзів працівників ПАТ «УЗ» є справжні, проте неймовірно скромні #герої_залізниці, які досі залишаються непоміченими, то ми шукаємо саме Вас»


У Смілянському районі загорілася будівля благодійної організації

12 жовтня о 02:09 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на покрівлі благодійної організації в с. Костянтинівка Смілянського району, по вул. Костянтина Вишневецького. Пожежа виникла близько 01:30 на момент прибуття першого підрозділу площа пожежі становила близько 200 кв.м.


Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 12 жовтня

Читайте у випуску: Вітання з нагоди Дня Захисника України та свята Покрови. У Смілі в день посмішки відбувся Марафон миру на підтримку бійців АТО.


Смілянські родини активно беруть участь у пісочній терапії

Чи знали Ви, що іноді відповіді на важливі життєві питання лежать в простому і надати їх може звичайний пісок? А в Смілянському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді знають та запрошують переконатися у цьому на власному досвіді.