У Києві внаслідок вибуху гранати загинув 24-річний мешканець Черкаської області

Чоловік, який загинув внаслідок вибуху гранати у Києві цієї ночі, був родом із Черкаської області. Із 2014 року оголошений у розшук у Дніпропетровській області як дезертир.


Вітання в.о. міського голови Віктора Федоренка з Днем захисника України


Держгеокадастр Черкащини виділив земельні ділянки майже для п’яти тисяч АТОвців

До Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області на цей час, починаючи з липня 2014  року, всього звернулося 6 230 учасників АТО. Їм надали 4 804 дозволи на розробку проектів землеустрою для відведення земельних ділянок. На сьогодні 1 920 учасників АТО й членів сімей загиблих воїнів завершили процедуру оформлення й уже отримали у власність землю загальною площею 2 879,14 гектара, інформують у Головному управлінні […]


Чи підлягають окремому включенню відокремлені підрозділи неприбуткових організацій

Смілянська податкова нагадує, відповідно до підпункту 14.1.30 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України (далі за текстом – ПКУ) поняття «відокремлені підрозділи» вживаються у значенні, визначеному Цивільним кодексом України (далі – ЦКУ) та Законом України від 15 травня 2003 року № 755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців».


Студенти побували на екскурсії у потужних українських підприємствах

Студенти ІІ курсу спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» під керівництвом викладачів фахових дисциплін технологічного циклу Глухової К.С. та Глухової Н.В. проходили навчальну ознайомчу практику з технології виробництва мета якої: ознайомити студентів із сучасними прогресивними підприємствами галузі та місцями працевлаштування після закінчення коледжу.


Переселенці можуть претендувати на субсидію, – Мінсоцполітики

Переселенці, які винаймають житло, і люди, які живуть не за місцем реєстрації, можуть претендувати на отримання субсидій на житлово-комунальні послуги. Про це в ефірі програми «Ранкова Хвиля» «Громадського радіо» повідомив директор департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко.


Опалювальний сезон у Смілі розпочнеться з 17 жовтня

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, головне питання якого стосувалося початку опалювального сезону у Смілі. Секретар міської ради Віктор Федоренко зазначив, що температура уже нижче 8 градусів тепла і погодні умови такі, що впору вмикати опалення.


Літературно-музичний фестиваль “Поетична осінь” (Відео)


До уваги внутрішньо переміщених осіб

Виплата пенсії внутрішньо переміщеним особам, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 (із змінами, внесеними постановою від 08.06.2016 року № 365) та постанови Правління Пенсійного фонду України від 08.04.2016 № 7-1 (зареєстрована в Мінюсті України 26.04.2016 за № 633/28763), здійснюється виключно через рахунки та мережу установ «Державний ощадний банк України», нагадує Смілянське об’єднане управління Пенсійного фонду України […]


У смілянському коледжі харчових технологій провели посвяту у першокурсники

Напередодні державного свята Дня працівника харчової промисловості у Смілянському коледжі харчових технологій Національного університету харчових технологій відбувся відкритий виховний захід під назвою “Знайомтесь – технолог”.