ІНВЕСТФОРУМ-2016. «Черкащина – територія співпраці»

Наймасштабніша бізнес-подія року відбулася на Черкащині 22 вересня. ІІ Міжнародний черкаський інвестиційний форум-2016 зібрав керівників понад сотні компаній і експертів звідусіль. На форумі потенційним інвесторам демонстрували, чому варто розпочинати бізнес на Черкащині.


Черкаські журналісти схвильовані долею земляка Романа Сущенка

Батько українського журналіста Романа Сущенка, багаторічний куратор черкаської преси Володимир Сущенко, який живе в Черкасах, глибоко стурбований долею викраденого російськими спецслужбами сина. З повідомлень у ЗМІ Володимир Полікарпович дізнався, що його 47-річний син Роман Сущенко заарештований у російській столиці.


Смілянка Людмила Гуріненко стала переможцем конкурсу вишиванок і розповіла про блузу, яку для неї вишила мама 30 років тому

Вишита сорочка, яку одягнула для цього фото, має свою історію. Їй понад тридцять років. Вишивала сорочку своїй донечці мама довгими вечорами після тяжкого трудового дня. Трудилася три роки. І ось доня закінчила інститут – і мама подарувала їй вишиту сорочку.


Лісгоспи Черкащини реалізовують дрова

Всі десять державних лісових господарств Черкащини реалізовують для населення, установ та організацій соціальної сфери дрова. Про це повідомляє Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства. За бажанням споживача, окремі підприємства можуть організувати доставку.


4 грудня мають відбутися вибори Ротмістрівського сільського голови

Газета «Голос України» №185(6439) від 29 вересня 2016 року опублікувала прийняті Верховною Радою України постанови про проведення позачергових виборів сільських голів, які вона ухвалила на своєму засіданні 22 вересня.


Минулого тижня в Черкаській області 76 учасників АТО отримали землю у власність

Як повідомляє Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області, за тиждень із 23 до 30 вересня 2016 року головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, 100 ділянок. Загальна площа запропонованих земельних ділянок становить 1 946,86 гектара. З них в Черкаській області – 6 ділянок загальною […]


На Черкащині СБУ викрила мільйонну оборудку з розкрадання держкоштів

Співробітники Служби безпеки України викрили факт розкрадання приватним підприємством державних коштів, виділених на ремонт доріг у місті Сміла Черкаської області. У жовтні 2015 року Смілянська міська рада уклала рамкову угоду підряду з однією із черкаських комерційних структур на заміну дорожнього покриття декількох вулиць міста.


Графік відключення електроенергії цього тижня у Смілі

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію цього тижня у зв’язку з плановими  ремонтними роботами : 03.10.16 р.–  вул. П. Симиренка (30-58;3-11), вул. Гордієнко (2-39), вул. В. Стуса, вул. Героїв УПА.


Мобілізованим підприємцям надаються пільги

Як повідомляє смілянська ОДПІ, за підприємцями, які призвані на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийняті на військову службу за контрактом, на строк до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію, не припиняється державна реєстрація підприємницької діяльності фізичних осіб – підприємців.


Провадження відносно підривника банкомату у Смілі направлено до суду

Смілянською місцевою прокуратурою затверджено та спрямовано до суду обвинувальний акт щодо громадянина К. у вчиненні ряду тяжких та особливо тяжких злочинів. Про це газеті “СМІЛА” повідомили у Смілянській місцевій прокуратурі. Так, К. обвинувачується у вчиненні замаху на заволодіння грошовими коштами в особливо великих розмірах, а саме в сумі 432 677 гривень