Смілянською прокуратурою заявлено позов в інтересах держави на суму майже 13 млн. грн.

Після постановления Верховним Судом України 14.09.2016 остаточного рішення у справі про стягнення за позовом прокурора на користь Балаклеївської сільської ради Смілянського району понад 500 тис. грн. шкоди у зв’язку з використанням фізичною особою землі без належних для цього документів, прокуратурою області продовжено роботу, спрямовану на наповнення місцевого бюджету.


У Смілі затримали шахраїв на місці злочину

Ними виявилися 27-річна дівчина та її 31-річний хлопець. Обидва – уманчани, зателефонували потерпілій, представилися представниками банку, з’ясували таємне слово і зняли з її рахунку близько 4000 гривень. Їх затримано і відкрито кримінальне провадження, інформує Сектор комунікації в Черкаській області. До чергової частини Смілянського відділу поліції звернулась 35-річна місцева жителька, яка повідомила про шахрайство.


Естафета молодіжних клубів у Смілі

6 жовтня на базі Смілянського ДНЗ ЦППРК розпочав роботу молодіжний клуб для вразливої молоді «Крок до успіху». Вже 4 роки поспіль Смілянський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді створює та підтримує роботу молодіжних клубів в Смілі за програмою підвищення соціальної компетентності молоді «Як стати успішним»


Умови прийому до вищих навчальних закладів у 2017 році

Умови прийому до вищих навчальних закладів у 2017 році повинні містити як запобіжники від порушень, так і мотиватори для розвитку регіональних ВНЗ. На цьому наголосила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час засідання робочої групи з доопрацювання умов прийому.


«Київстар Все разом» – як економити гроші та час з новою унікальною пропозицією від Київстар

З 15 вересня для жителів Сміли доступна унікальна пропозиція – «Київстар Все разом». Цей тарифний план об’єднав відразу 3 послуги: мобільний зв’язок, домашній інтернет і телебачення. Його головними перевагами є простота підключення, єдиний персональний кабінет для управління відразу всіма послугами, оплата з мобільного номера, а також знижка на рахунок до 50%.


Відповідальність за фактичний допуск працівника до роботи без відповідного повідомлення

Смілянська ОДПІ нагадує роботодавцям, що відповідно до ч. 3 ст. 24 Кодексу законів про працю України працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення Державної фіскальної служби про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.


У Смілі зафіксовано випадок сказу

Сказ-особливо небезпечна інфекційна хвороба людей і тварин, яка завжди закінчується смертю. Хоча в м.Сміла сказ серед тварин не реєструвався з 2008р, територія прилеглих районів декілька років вважається неблагополучною по сказу, були випадки заходу в місто лисиць з підозрою на захворювання сказом. З 5 жовтня, у зв’ язку з випадком сказу у собаки, покусаною скаженою лисицею, […]


Бібліотека колегіуму підключена до всесвітньої мережі Інтернет

У  бібліотеці колегіуму великий книжковий фонд, який складається із підручників, художньої, науково-популярної, довідкової, методичної літератури та періодичних видань. Щороку фонд бібліотеки поповнюється новими підручниками, примірниками сучасних довідників, словників та енциклопедій, оформлюється підписка на фахові газети та журнали для вчителів, цікаві періодичні видання для дітей.


Завтра прийом громадян проводить перший заступник міського голови Олексій Гончаренко

Згідно графіку прийому смілян 11 жовтня 2016 року з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Петрович Гончаренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Цього тижня відключатимуть по Смілі світло

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами: 10.10.16 р. –   вул. Захисників України, вул. В. Симиренка (1-10), вул. Кременчуцька