Щодо Реєстру неприбуткових установ та організацій

Смілянська ОДПІ інформує про те, що ДФС України листом від 25.08.2016 року №28602/7/99-99-15-02-01-17 довела алгоритм дій та особливості перебування неприбуткових установ та організацій у Реєстрі неприбуткових установ та організацій (далі – Реєстр) у перехідній період до 1 січня 2017 року, включення неприбуткової організації до нового Реєстру, приведення установчих документів у відповідність до вимог Податкового кодексу […]


Як вберегти свій мобільний телефон від зловмисників

Значна кількість крадіжок мобільних відбувається в громадському транспорті та місцях значного скупчення людей, оскільки зловмисникові в такій ситуації значно легше наблизитися до своєї жертви, поцупити її річ та, відповідно, зникнути непоміченим, повідомляє сектор комунікації в Черкаській області. Шановні громадяни, користуйтеся простими порадами, які допоможуть Вам уникнути прикрих ситуацій:


У Смілі відбувся практичний тренінг «Три кроки до емоційної свободи»

21 жовтня в приміщенні міського Будинку Культури в теплій та приємній атмосфері відбувся тренінг: «Три кроки до емоційної свободи», який провів психолог з Дніпра Руслан Голуб. Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є традиційним інформаційним партнером та організатором подібних цікавих просвітницько-інформаційних заходів, які проходять в нашому місті.


Завтра прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Осейко

Згідно графіку прийому смілян 25 жовтня 2016 року з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Семенівна Осейко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Відкрите заняття з технології створення програмних продуктів

Відкрите заняття з дисципліни «Технологія створення програмних продуктів» на тему: «Компонентна технологія Delphi. Властивості компонентів» провела викладач Сєразєєва Вікторія Вікторівна (група ПСК13). Метою заняття було ознайомити студентів з властивостями компонентів середовища програмування Delphi, порівняти методи застосування властивостей компонентів


Через дитячі пустощі ледь не згорів житловий будинок у Смілі

21 жовтня о 16:50 за номером екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про загорання на горищі житлового будинку на вулиці Саксаганського. Зі слів 44-річної господарки, вона перебувала на вулиці коли помітила, що з під покрівлі її будинку виходять


Департамент соцзахисту закликає АТОвців оформлювати санаторні путівки

З обласного бюджету на умовах співфінансування виділено 500 тис. грн на оздоровлення учасників АТО у місцевому санаторії. Наразі профінансовано закупівлю 57 путівок на 142,5 тис. грн, повідомляють в Департаменті соціального захисту населення ОДА.


Відключення електроенергії в Смілі у зв’язку із ремотними роботами

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими ремонтними роботами: 24.10.16 р. –  вул. Мічуріна, вул. Фруктова. 25.10.16 р.– вул. Мечникова (1-7), вул. Б. Козловського, вул. Світанкова, вул. О. Бакуменка (2-35), пров. Чехова (3-13).


Участь у семінарі-практикумі

20 жовтня 2016 року викладач біології Іванова Тетяна Миколаївна взяла участь у семінарі-практикумі «Використання інтерактивних методів навчання на уроках природничо-математичних предметів» з метою підвищення педагогічної майстерності та фахової компетенції, що відбувався на базі ДНЗ “Золотоніський професійний ліцей”.