Вакцини від грипу з’являться до кінця жовтня

Щорічна вакцинація – найефективніший засіб захисту організму від вірусів грипу, визнаний доказовою медициною, інформує прес-служба Черкаської ОДА.


У прокуратурі Черкаської області підведено підсумки роботи за 9 місяців 2016 року

13.10.2016 під головуванням прокурора Черкаської області відбулася оперативна нарада щодо підведення підсумків роботи органів прокуратури області за 9 місяців 2016 року. У роботі наради взяли участь перший заступник та заступники прокурора області, керівники структурних підрозділів, прокурорсько-слідчі працівники прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їх заступники та начальники відділів місцевих прокуратур.


На Черкащині вкрали погруддя та таблички на честь Кобзаря

До поліції Черкащини надійшло три повідомлення про зникнення погруддя Кобзаря в Зеленій Діброві Городищенського району, бронзових табличок із його зображенням та напису на стелі “Літературно-меморіальний музей” в селах Шевченкове та Моринцях Звенигородського району.


Начальник Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області проведе виїзний прийом

Смілянське об’єднане управління Пенсійного фонду України Черкаської області повідомляє, 20 жовтня поточного року начальник управління Олександр Супряга проведе виїзний прийом громадян за місцем проживання


Впродовж минулого тижня підрозділи ДСНС України врятували 88 осіб та ліквідували 966 пожеж

Впродовж минулого тижня (з 09.10 по 16.10) підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів. 


Як отримати довідку про доходи громадян

Смілянська ОДПІ нагадує, що фізична особа може звернутися до органу ДФС за своїм місцем проживання, місцем отримання доходів або за місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування для отримання відомостей про суми одержаних доходів.


Смілянські студенти відвідали козацьке місто

Запоріжжя здавна вважають козацьким містом, адже саме тут на острові Хортиця знаходилася перша Січ. Тому немає нічого дивного в тому, що 14 жовтня в День українського козацтва, День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці студенти коледжу разом із викладачами Подобною Ольгою Пилипівною та Бачмагою Сніжаною Сергіївною вирушили до цих славетних місць.


Майбутні захисники Вітчизни

Напередодні свята  Дня захисника України та Дня Українського козацтва у державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відбулися спортивні змагання «Козацька наснага».