Світлана Пасхаліна береже обручку чоловіка

— Досі не вірю, що його нема. Жду, що повернеться. Обідно, хлопці загинули, а нічого хорошого з того не вийшло. Але то не марно, вони дали людям надію, — розповідає 30-річна Світлана Пасхаліна. Її чоловік Юрій Пасхалін загинув 19 лютого торік на Майдані від куль снайпера. Поховали в рідному селі Носачів Смілянського району Черкаської області.


Як поводитися під час терористичної загрози

Терористи сьогодні ведуть війну проти мирних громадян на всій території нашої країни. Вибухи з великою кількістю потерпілих, на жаль, перестали бути унікальними подіями.


Визначили переможців конкурсу юних поетів «Тарасовими шляхами»

У міському етапі обласного конкурсу юних поетів Черкащини «Тарасовими шляхами», що відбувся в лютому, визначили переможців.


Сьогодні сміляни прощаються з Андрієм Степановичем Горбенком

Сумна звістка прилетіла у Смілу наприкінці минулого тижня: Під час виконання обов’язків військової служби у зоні АТО загинув смілянин Андрій Степанович Горбенко. Андрієві Горбенку у січні виповнилося 44 роки. Народився він у Смілі. Закінчив школу №10, СПТУ-5, відслужив строкову службу, після служби працював помічником машиніста в локомотивному депо ст. ім. Тараса Шевченка. Потім проходив службу […]


Західний квітковий трипс – новий колорадський жук?

Віднедавна на території України почали виявляти поодинокі особини шкідника, який має назву західний квітковий трипс (Frankliniella occidentalis Perg.). Це новий для України багатоїдний шкідник, який пошкоджує більше 250 видів рослин з понад 60 ботанічних родин.


ЗАТРИМАЛИ ГРАБІЖНИКІВ, ЯКІ ПЕРЕХОВУВАЛИСЬ ВІД СУДУ ТА СЛІДСТВА

Працівники лінійного відділу на станції імені Тараса Шевченка за отриманим орієнтуванням на залізничному вокзалі викрили двох жителів Херсонської області, які знаходилися у розшуку за пограбування та ряд інших злочинів.


МІЛІЦІОНЕРИ ВИКРИЛИ МОЛОДИКА, ЯКИЙ ОТРИМАВ ПРОЇЗНИЙ КВИТОК ПО ПІДРОБЛЕНОМУ ДОКУМЕНТУ

Працівники лінійного відділу на станції імені Т. Шевченка виявили 31-річного жителя Черкаської області, який в касі залізничного вокзалу отримав квиток для пільгового проїзду в електропотязі, пред’явивши пенсійне посвідчення з явними ознаками підробки.


УВАГА: ФОТОКОНКУРС! «МОЛОДЕ ОБЛИЧЧЯ УКРАЇНИ»

Відділ у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради оголошує про проведення міського етапу Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України»,


Головою Смілянської районної державної адміністрації призначено Андрія Колесника

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 227/2015-рп Про призначення А.Колесника головою Смілянської районної державної адміністрації Черкаської області. Призначити КОЛЕСНИКА Андрія Валерійовича головою Смілянської районної державної адміністрації Черкаської області. Президент України Петро ПОРОШЕНКО. 23 лютого 2015 року