Відключатимуть світло у Смілі цього тижня

Графік відключень вулиць по місту у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. Бригада трансформаторних підстанцій та повітряних ліній (для виконання ремонтних робіт на 6 годин кожну):


Шановні жителі міста!

З 1 до 17 квітня в загальноосвітніх навчальних закладах міста будуть проводитися Дні цивільного захисту, в дошкільних навчальних закладах – Тижні безпеки дитини


Носачівський орендар – чемпіон ралі «Дакар»

22 роки тому французький агроном Фредерік Шавіньї взяв в оренду частину земель у с.Носачеві, що на Смілянщині.


Пасажири автомобіля отримали травми

Вчора, близько 8.10 год., на прехресті автомобіль Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань та Канів-Чигирин-Кременчук, 50-річний водій автомобіля «Черрі Амулет»,


Актуальне відео про субсидії

Роз’яснення щодо надання субсидій населенню дає начальник відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення Людмила Коляда – дивіться відео телестудії “Тясмин”


Закупив і передав ровесникам у зону АТО 62 бронежилети

Керівник сільськогосподарського підприємства с. Березняки, 23-річний Олександр Василенко закупив і передав ровесникам у зону АТО 62 бронежилети, шоломи та бушлати. Завдяки цьому, врятовано життя трьом бійцям, які на Сході захищають Батьківщину.


Військово-патріотична пісня – символ духовного єднання

Нещодавно в нашій школі відбувся конкурс інсценованої патріотичної пісні «Герої не вмирають», в якому взяли активну участь учні 1-11-их класів.


Відбудеться благодійна вистава народного аматорського театру

5 квітня о 14-й годині в Міському будинку культури, в рамках акції «Допоможемо Українській Армії», відбудеться благодійна вистава


Смілянською міською організацією Червоного Хреста було проведено ряд заходів, спрямованих на допомогу людям, хворим на туберкульоз:розіслані листи до підприємців міста з закликом приєднатися до акції і надати благодійну допомогу Товариству.


Торкнися книги – джерела усього!

Якщо забракне серцю таємниць, Захочеш доторкнутись до святого, Пройди поміж тісних рядів полиць, Торкнися книги – джерела усього!