Смілянський машинобудівний завод розробив проект мобільних міні-пекарень для бійців АТО

ПАТ Сміламаш пропонує виготовлення мобільних польових пекарень, призначених для забезпечення хлібобулочними виробами військових частин та цивільного населення під час бойових дій та в умовах надзвичайних ситуацій.


Смілянські заводи можуть стати важливими стратегічними підприємствами України

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль відвідав із робочою поїздкою підприємства Смілянщини, зокрема: ПАТ НВ ПП «Смілянський електромеханічний завод» та НВ ПП «ДАК-Електропром».


У Смілі на вокзалі вилучили заборонені для продажу компакт-диски

Працівники лінійного відділу на ст. ім. Т. Шевченка УМВС України на Одеській залізниці викрили 24-річного місцевого жителя, який на залізничному вокзалі продавав несертифіковані компакт-диски.


ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Шановні громадяни! У зв’язку з напруженою суспільно-політичною ситуацією в нашій країні працівники транспортної міліції закликають вас не бути байдужими і звертати увагу на підозрілі предмети (залишені речі, коробки, валізи і т.д.)


Наїхав на велосипедиста

Вчора близько 17:20 по вул. Леніна в с. Тернівка Смілянського району, водій автомобіля «КІА-Соренто», 58-річний житель м. Сміла,


Ми серцем і думками разом з ними!

Учні Смілянської ЗОШ № 10 розпочали клопітку роботу – плести маскувальну сітку для бойової техніки у зоні АТО.


Народний депутат України Сергій Рудик привів прийом виборців та зустрівся з керівництвом міста у Смілі

Народний депутат України по 198-му виборчому округу Сергій Рудик, 30 січня, провів прийом громадян у Смілі.


Відключатимуть світло цього тижня у Смілі

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з комплексним технічним обслуговуванням, розчисткою траси та ремонтом трансформаторних підстанцій:


Cмілянка серед переможців конкурсу «Учитель року – 2015»

У Черкасах завершилися конкурсні випробування обласного етапу ювілейного ХХ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015».