ПРО СКОРОЧЕННЯ У ДЕПО І МОВИ БУТИ НЕ МОЖЕ

У цьому запевнили працівників локомотивного депо імені Т. Шевченка представники керівництва Одеської залізниці, Шевченківської дирекції залізничних перевезень та територіального комітету під час конференції, присвяченої виконанню колективного договору за минулий рік.


Подорож у Валентинів день

Напередодні Дня святого Валентина батьки, учні та вчителі потрапили на гостини до улюблених казок.


«Захистимо країну від лиха»

Нещодавно за сприяння відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту управління освіти, молоді та спорту для смілянських школярів була організована екскурсія до пожежно-рятувальної частини міста.


Нічного “гостя” на залізниці затримали правоохоронці

Працівники лінійного відділу на станції імені Т. Шевченка вночі у вантажному парку станції викрили молодика, який зберігав при собі холодну зброю та наркотичну речовину,


«З любов’ю в молодих серцях»

Молодіжним громадським активом міста спільно з відділом у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту управління освіти, молоді та спорту до Міжнародного дня усіх закоханих в міському будинку культури


Сота зима Семена Олійника

Cмілянин Семен Олійник 17 лютого відзначив своє століття. До нього завітали з вітаннями від міської влади керуючий справами–заступник міського голови Олександр Головченко, начальник управління праці та соціального захисту населення Микола Прокоф’єв, голова ради ветеранів Микола Якушенко та інші гості.


«Піснеграй» розкриває таланти

Вчора учні 1-8 класів стали учасниками фестивалю музичної творчості «Піснеграй». Кожен клас підготував пісню, яка допомогла якнайяскравіше розкрити творчі таланти та здібності школярів.