У Смілі передають дві лікарні на баланс міста

Проблеми медсанчастини -14 та відділкової залізничної лікарні обговорювали на депутатських слуханнях. Дивіться відео телестудії “Тясмин”


МОЛОДИКА, ЯКИЙ ТРИМАВ ПРИ СОБІ ХОЛОДНУ ЗБРОЮ, ЗУПИНИЛИ ТРАНСПОРТНІ МІЛІЦІОНЕРИ

Працівники лінійного відділу на станції імені Т. Шевченка викрили 24-річного пасажира, жителя Черкаської області, в речах якого знаходився ніж зовні схожий на холодну зброю.


Воїни дякують смілянам за підтримку

Щиру подяку висловлюють бійці батальйонів «Айдар», «Київ-12», жителі міста Щастя та села Трьохізбенка Луганської області працівникам м’ясного павільйону станції імені Тараса Шевченка та Анатолію Чубатенку за надану підтримку продуктами харчування.


Смілянські правоохоронці викрили злочинний дует по “гарячих слідах”


УВАГА! До відома населення

Пам’ятка населенню на випадок застосування агресором військової авіації


«ОСТРІВЕЦЬ» УВАГИ і ТУРБОТИ

До 71-ої річниці визволення Сміли від фашистських загарбників у відділенні соціально-побутової реабілітації територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян для відвідувачів закладу та усіх бажаючих організували урочисту зустріч та концерт.


Провідники залишаються без роботи

У зв’язку зі зменшенням кількості рейсів потягів у Шевченківській вагонній дільниці фактично без постійної роботи залишаються 108 провідників.


Шевченківські будівельники працювали у Слов’янську

Працівники Шевченківського будівельно-монтажного експлуатаційного управління №5 Одеської залізниці разом з будівельниками інших регіонів України допомогли відновити в Слов’янську школу-інтернат для дітей.


Профілактика раку легень

Рак легенів серед інших видів локалізації всіх вперше встановлених в нашому місті в 2014 році складає 6.9%. Для цих пухлин характерний швидкий ріст і раннє метастазування.