Запрошуємо смілян на виставу

Завтра, 27 лютого, у міському Будинку культури вистава Кіровоградського драматичного театру «Назар Стодоля»


У Смілянській районній лікарні виявили порушення

Порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму більше як 321 тис. грн., виявили фахівці Держфінінспекції в Черкаській області під час планової ревізії


Вчора представили громадськості нового голову Смілянської РДА

25 лютого заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль представив новопризначеного голову Смілянської райдержадміністрації Андрія Колесника.


ДВА ЮВІЛЕЇ ПОРУЧ

“Цьогоріч «діти війни», хто народився 1945-го, святкуватимуть своє 70-річчя. А для нас, випускників Смілянського ПТУ №4 1964 року, напередодні 70-річного («коронного») ювілею стався «золотий», 50-річний ювілей випуску”, – написали до редакції наші читачі Анатолій Федорович і Галина Сергіївна ГОПАЛО, надіславши свої спогади про ті далекі роки.


КРАДІЯ ДЕТАЛЕЙ ЗАЛІЗНИЧНОЇ КОЛІЇ ВИКРИЛИ ТРАНСПОРТНІ МІЛІЦІОНЕРИ

Працівники лінійного відділу на станції імені Т.Шевченка «на гарячому» затримали 18-річного жителя Черкаської області, який на перегоні ст. Білозір’я – ст. Ірдинь демонтував 41 деталь верхньої будови колії.


Зібрав воєдино фестиваль родинної творчості «Родослав»

Вперше велику дружну сім’ю Смілянської школи №2 зібрав воєдино фестиваль родинної творчості «Родослав». Це свято – це ще одна сходинка до єднання сім’ї та школи, які зібралися у Школі довіри та життєтворчості.