Плата за землю з фізичних осіб

Законом України від 28 грудня 2014 року № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» внесено зміни, зокрема, в частині плати за землю. З 1 січня 2015 року плата за землю входить до складу податку на майно.


На смілянському підприємстві ремонтують бойову техніку

Смілянське підприємство “ДАК-Електропром” створило ТОВ «Скорпіони», яке ремонтує бойову техніку. Сюжет телестудії “Тясмин” про це можна буде переглянути у суботу на телеканалі “Рось” о 19.30 – Нам, воїнам-інтернаціоналістам, не могло прийти на думку, що настане такий час, коли знову доведеться не тільки доторкнутись до бойової техніки, а й сісти за важелі управління та взятися за […]


ПРАЦІВНИКИ ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ ВАГОННОЇ ДІЛЬНИЦІ СУПРОВОДЖУЮТЬ ВІЙСЬКОВІ ЕШЕЛОНИ

Провідники Шевченківської вагонної дільниці вже понад півроку працюють у військових потягах (ешелонах), які почали курсувати від початку антитерористичної операції.


Нашому землякові Сергію Шапталі, який родом зі Смілянщини, присвоєно звання «Героя України»

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 93/2015 Про присвоєння Сергію Шапталі звання «Героя України».


«Нехай же слово золоте печалиться, сміється і цвіте!»

Цьогорічний тиждень рідної мови пройшов у дитячій бібліотеці під гаслом «Нехай же слово золоте печалиться, сміється і цвіте!».


ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД З НОВИМ КЕРІВНИКОМ І ГОТОВИЙ ПРАЦЮВАТИ

Новим головою правління ВАТ НВП «Смілянський електромеханічний завод» акціонери обрали Максима Семенова. – Відстоюючи свій електромеханічний завод, ми вимагали від акціонерів змінити керівництво повністю, дати людям заробітну плату, а вона буде лише тоді, коли підприємство запрацює.


«МИ СТОЇМО ТУТ ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ПІДТРИМЦІ ТА ДОПОМОЗІ» Волонтери зі Сміли передали в АТО мікроавтобус

Весь колектив Смілянського технікуму харчових технологій взяв участь у підготовці чергової допомоги для бійців АТО. Цього разу нагальною потребою було придбання транспортного засобу для бійців. Була зібрана і передана волонтерам значна сума, також були закуплені речі першої необхідності.


20 лютого у Смілі буде відкриття пам’ятника Героям Небесної сотні

            Фото взято зі сторінки “Євромайдан Сміла” у соціальній мережі “Фейсбук” (https://www.facebook.com/SmilaMaydan)


Над 14-поверхівкою знову замайорів жовто-синій прапор

Учора на даху 14-поверхівки знову замайорів жовто-синій прапор. Нагадаємо, кількаметровий національний стяг почепили в минулому році на честь річниці Революції Гідності.  Кілька тижнів тому шквальний вітер пошматував полотнище на дві частини. Активісти Смілянського Майдану із громадських організацій “Територія гідності” та “Самооборона Смілянського Майдану “Січ” вирішили підлатати прапор та зняли його. Почепили ж жовто-синій стяг саме 18 лютого, в день […]