Працівники ДАІ затримали водія, який намагався дати хабар

Як повідомляє ДАІ Черкаської області, 2 січня, в місті Сміла по вулиці Смілянська, за порушення ПДР, був зупинений автомобіль «ВАЗ-2101», під керуванням 38-річного жителя м. Сміла, який за уникнення адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 126 КУпАП намагався дати хабар у розмірі 100 гривень.


Смілянин створив двоколісного штурмовика та байк для десантників

Майстер зі Сміли Микола Тарановський більше семи років ремонтує скутери. У чоловіка є мрія – організувати власне виробництво мотоциклів.


У Смілі два медичні заклади передадуть на баланс місцевої громади

На Черкащині на фінансування місцевих бюджетів мають перейти три об’єкти: вузлова лікарня Христинівського державного підприємства “Одеська залізниця”, ДЗ “Відділкова лікарня станції ім. Т. Шевченка ДП Одеська залізниця” та “Спеціалізована медико-санітарна частина № 14 Міністерства охорони здоров’я”.


«Смілянський електромеханічний завод має працювати», – наголошує обласне керівництво

Вже кілька тижнів працівники ПАТ «НВП «Смілянський електромеханічний завод», який належить до приватної власності, страйкують. Головна причина – затримка із виплатою заробітної плати, непрозорість в діях керівництва підприємства, а найбільше – загроза звільнення значної кількості робітників у вигляді скорочення та імовірна зупинка.


Прокурор області провів виїзний прийом громадян у місті Сміла

Сьогодні прокурор області Юрій Шеремет з метою підвищення ефективності роботи з розгляду звернень провів виїзний особистий прийом громадян у прокуратурі міста Сміла, інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.


У Смілі виявлено гранату часів війни

2 лютого на присадибній ділянці під час проведення земляних робіт господаркою виявлено гранату часів війни, повідомляє управління ДСНС України в Черкаській області.


Роз’яснення Cмілянсько-Кам’янського військового комісара Володимира Старовойтова щодо мобілізації.

Відповідно до Указу Президента України з 20 січня проводиться комплекс заходів щодо мобілізації наших військовозобов’язаних у частині Збройних сил України. На прохання кореспондентів про особливістю даної мобілізації надав роз’яснення Cмілянсько-Кам’янський військовий комісар Володимир Старовойтов.


Пам’ятка населенню на випадок застосування агресором військової авіації

В сучасних умовах загострення відносин між окремими державами, яке може перерости у збройний конфлікт, особливу небезпеку для цивільного населення становить використання агресором військової авіації.


Отримання пенсії на пошті: надійність понад усе

У складній економічній ситуації в країні питання своєчасності та надійності отримання коштів для пенсіонерів є першочерговим.


ФК “Явір” лідирує

1 лютого у спортивному комплексі стадіону «Авангард» відбувся VIII тур відкритого чемпіонату м.Сміла з футзалу.