За кілька годин смілянські оперативники затримали вбивцю

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Черкаській області, конфлікт,котрий виник в одному з розважальних закладів міста Сміла, молодик вирішив завершити за допомогою ножа.


«Як організувати дозвілля безпечно для життя та здоров’я” – тренінг для особливої молоді

Дитяча злочинність – одна з найгостріших проблем сьогоднішнього дня. Саме тому, об’єднавши спільні зусилля спеціалістів


Підсумки чергового туру з волейболу «Патріоти Смілянщини – рідній Україні!»

У спортивному залі ЗОШ №3-колегіум» відбувся III тур відкритого чемпіонату м. Сміла з волейболу «Патріоти Смілянщини – рідній Україні!».


Зимові розваги на Тясмині

Не всі сміляни забули про справжні зимові розваги. Вони приходять сім’ями на річку Тясмин, щоб покататися на ковзанах та пограти в хокей.


Нове у законодавстві підакцизних товарів

З 1 січня 2015 року набув чинності Закон України від 28.12.2014 № 71-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи”,


Щодо надання консультацій з питань заповнення таблиць звітів про нарахування єдиного внеску

Відповідно до ст. 12, п. 3 ч. 1 ст. 13-1, ст. 20 Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” (із змінами) інформуємо, що консультації надають органи Пенсійного фонду України


Сила в єдності та небайдужості

Увесь колектив Смілянського технікуму харчових технологій взяв участь у підготовці чергової допомоги для бійців АТО. Цього разу нагальною потребою було придбання транспортного засобу для бійців. Була зібрана і передана волонтерам значна сума, також були закуплені речі першої необхідності.


В смілянському клубі спілкування “Нові друзі” відзначили День Валентина

Клуб спілкування “Нові друзі”, членами якого є смілянська молодь з особливими потребами, відсвяткував день Святого Валентина.


Смілянських ліцеїстів відзначили на конкурсі відеопоезії “Чорна підкова”

Учні ІІ-М курсу Максим Бугайов та Дарія Гречана посіли ІІІ місце у конкурсі відеопоезії, який відбувся в рамках фестивалю “Чорна підкова” до 80-річчя з дня народження Василя Симоненка.


Дипломи отримали випускники технікуму

Минулого тижня дипломи молодших спеціалістів отримали випускники Смілянського технікуму харчових технологій НУХТ спеціальності «Організація виробництва».