За неоформлення трудових відносин уведено високі штрафи

Із 1 січня 2015 року за фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту) фізособам-підприємцям загрожує штраф у розмірі 30 мінімальних зарплат за кожного такого працівника,


Подальша доля залізничної лікарні та медсанчастини -14 ще не визначена

У Смілі в заручниках новоухваленого бюджетного кодексу опинилося понад 500 працівників двох відомчих лікарень, яким загрожує звільнення.


“Соната” присвятила танець Небесній Сотні

Новий танцювальний рік школа танцю “Соната” почала з перемог у Кубку Європи з шоу дисциплін,


Талановита сміляночка

На життєвому шляху нашої випускниці Вікторії Ткаченко зустрічалося багато справжніх добрих людей та вчителів-наставників. Але її талант та працелюбність вдало оцінила ще у 5 класі вчитель української мови та літератури, класний керівник Людмила Цьома.


У День визволення Сміли школа передала сплетену маскувальну сітку бійцям АТО

У День визволення Сміли, 29 січня, ЗОШ №13 передала черкаськими самооборонівцями власноруч сплетену маскувальну сітку бійцям АТО на фронт. Колектив школи протягом грудня-січня старанно плів сітку.


Ми – патріоти своєї країни України!

Сьогодні у Смілянській ЗОШ № 10 пройшов фестиваль української пісні та національного одягу.


ПРАВООХОРОНЦІ-ТРАНСПОРНТНИКИ ВИЯВИЛИ ФАКТ НЕЗАКОННОГО ПРОДАЖУ DVD ДИСКІВ

Працівники лінійного відділу на ст. ім. Т. Шевченка викрили 24-річного місцевого жителя, який на залізничному вокзалі продавав несертифіковані компакт-диски.


У молодика, який курив на автобусній зупинці, правоохоронці виявили марихуану

Уважність дільничного інспектора міліції дало змогу не лише припинити адміністративне правопорушення, а ще й виявити факт незаконного зберігання наркотиків. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження і проводять перевірку.


Загинув пішохід

29 січня, близько 19.00 год., в с. Теклине Смілянського району, по вулиці Леніна,


Вічна пам’ять і слава героям!

29 січня – знаменна дата для жителів Смілянщини, адже 71 рік тому цього дня нашу рідну землю було звільнено від фашистських загарбників.