Понад 120 роботодавців Черкащини скористалися програмою фінансової підтримки за працевлаштування ВПО

«Черкаські роботодавці можуть отримати компенсацію в розмірі 6700 гривень за кожного працевлаштованого робітника з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО)


Молодик, який зґвалтував 12-річну дівчинку, постане перед судом

Прокурори відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом зґвалтування особи


Створено комісію для перевірки роботи ТЦК СП в усіх регіонах

Перший заступник Міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Павлюк приступив до виконання доручення Президента щодо організації комісії для перевірки роботи ТЦК СП.


Міську раду зобов’язали розглянути питання про прийняття на баланс 2 укриттів

Укриття населення Черкащини від можливих ракетних та авіаударів з боку окупанта – є перш за все зоною відповідальності місцевих органів влади.


МОН розробляє новий план із впровадження англійської мови

Міністерство освіти і науки розробляє план з впровадження англійської мови на 2023–2026 роки.


Двом жителям Донеччини, які перейшли на бік ворога, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом жителям Донеччини у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).


Кошти за ліцензії в сфері азартних ігор спрямують на освіту

Кошти, отримані з надходжень від плати за ліцензії у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор і за ліцензії на випуск та проведення лотерей, спрямують на здійснення заходів у сфері освіти.


Шахрайства на ринку праці: як не стати жертвою аферистів при пошуку роботи

До такої шахрайської схеми потрапила 19-річна черкащанка. Знайшовши оголошення про роботу в соціальній мережі, дівчина залишила свою заявку.


Англійська може стати міжнародною мовою спілкування в Україні: Президент подав законопроєкт до Верховної Ради

Це дозволить Україні пришвидшити розвиток бізнесу, інновацій, освіти та науки, а також допоможе інтегруватися до Євросоюзу.


Патрульні поліцейські повернули літню жінку додому

Учора близько 14-ї години патрульним надійшов виклик про виявлення людини. На лінію 102 звернулася небайдужа громадянка та повідомила, що помітила жінку похилого віку, яка ймовірно, загубилася.