Незаконна порубка в лісосмузі – повідомлено про підозру місцевому жителю

За процесуального керівництва Уманської прокуратури повідомлено про підозру жителю одного із сіл Уманського району за фактом незаконної порубки дерев у захисних лісових насадженнях (ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України).


Смілянська прокуратура звернулася до суду задля збереження архітектурної пам’ятки «Земська управа»

Смілянська прокуратура в інтересах держави в особі Управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської обласної державної адміністрації звернулася до суду з позовом


Керманич втрапив у ДТП через недотримання ПДР

16 червня патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Сумгаїтська у Черкасах за участі авто Peugeot, Mitsubishi та BMW.


В області понад 280 черкащан задекларували мільйонні статки

Станом на кінець травня 2023 року до ГУ ДПС у Черкаській області подано 8 763 декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік. Загальна сума задекларованого доходу становить 1 896,3 млн гривень.


Дозвіл на зброю в один клік: спрощено процес отримання дозволу на зброю

Про це інформують у Телеграм-каналі МВС України. Відтепер отримати послугу можна не виходячи з дому, без відвідування органу Нацполіції.


За позовом прокуратури на користь міської ради стягнуто майже 200 тисяч гривень

Золотоніська прокуратура позивалася до місцевого підприємства, яке допустило перевищення концентрації забруднюючих речовин у стічних водах.


Правоохоронці затримали жінку за збут психотропів

В Умані молода жінка займалась збутом психотропів шляхом «закладок». Зловмисниці оголошено про підозру та обрано запобіжний захід тримання під вартою.


Прокуратура вимагає, щоб освітній заклад на Смілянщині оформив документи на землю

На постійному контролі прокуратури перебуває стан додержання вимог земельного законодавства в діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування


Рятувальники ліквідували пожежу на сміттєзвалищі

15 червня о 14:30 у селі Коврайські Хутори на відкритій території, виникла пожежа на місцевому сміттєзвалищі.


Безпека наших громад понад усе

Пожежну частину для місцевої пожежної команди відкрили сьогодні в Червонослобідській тергромаді. Належно облаштована, укомплектована, боєздатна.