Сміляни серед переможців журналістського конкурсу


Рятувальники отримали допомогу від міжнародних партнерів

Пожежно-рятувальні підрозділи Черкащини поповнились гуманітарним обладнанням для проведення пошуково-рятувальних робіт та матеріалами для захисту будівель


Шахрайка через Інтернет продавала вигадані товари

Під час проведення оперативно-розшукових заходів Корсунь-Шевченківські правоохоронці викрили 26-річну жительку села Калинівка, що неподалік Городища.


Освітні заклади та лікарні тепер можуть обміняти старі лампи на LED

Додатковий внесок у збереження світла: обміняти старі лампи на LED через портал Дія тепер можуть освітні заклади та лікарні.


В Черкасах правоохоронці виявили схрон з боєприпасами

Під час розслідування кримінального провадження, правоохоронці отримали інформацію про заборонені предмети в Черкасах.


У Смілі відкрили ще один “Клас безпеки”

8 червня у місті розпочав роботу сьомий Клас безпеки. Його відкрили у Смілянській школі №10. Клас забезпечений повним комплектом навчальних матеріалівдля навчання підростаючого покоління.


Поліція Черкащини підписала меморандум про співпрацю ще з 6 громадами

9 червня начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Вячеслав Гурін та його заступник Сергій Коваленко підписали меморандуми про співпрацю з головами ще шести територіальних громад.


Працівники Смілянського виконкому передали захисникам позашляховик

Авто придбали та доставили працівники виконавчого комітету Смілянської міської ради. Таким чином вдалося виконати запит, який надійшов до Черкаської РВА від жительки району.


Шахраї привласнили за допомогою фішингу понад 2 мільйона гривень

23-річний організатор залучив до протиправної діяльності ще вісьмох громадян. Він створив сайт і спільноту в Telegram, де надавалися інструкції та фішингові посилання для учасників схеми.


Цьогоріч на водоймах області загинули 9 осіб, у їх числі двоє дітей

Уже дев’ятеро людей загинули на водоймах області цьогоріч. Двоє із них – діти. Про це повідомив директор департаменту цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії