У Смілі на ярмарку


За тиждень в області зафіксували півсотні хворих на ГКІ

За результатами щотижневого моніторингу інфекційної захворюваності на гострі кишкові інфекції, який проводять фахівці Черкаського обласного ЦКПХ, в області зареєстровано 49 випадків


Пільги на комунальні послуги багатодітним сім’ям

Багатодітні сім’ї мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг (стаття 13 Закону України “Про охорону дитинства”).


Про нестандартні технології онлайн-шахрайства

Шахраї, крім стандартних телефонних дзвінків від імені працівників банків, можуть використовувати різні технології, аби бути більш переконливими.


Інформацію про субсидію можна побачити на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України

Пенсійний фонд  України реалізував можливість перегляду повідомлень про результати прийнятих рішень щодо призначення / непризначення / відмову у призначенні житлових субсидій.


В Черкаському районі нині проживає більше 58 тисяч ВПО

Кількість внутрішньо переміщених осіб у Черкаському районі станом на 26.06.2023 – 58209, з них у Черкасах – 28181, Смілі – 6723, Каневі – 3910.


Небайдужий громадянин повідомив поліції про чоловіка, який сів за кермо нетверезим

Вихідними під час патрулювання інспекторам на службовий планшет надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля Chevrolet Aveo в стані алкогольного сп’яніння


Директора та головного бухгалтера, підозрюють у спробі заволодіти бюджетними коштами

Повідомлено про підозру директору товариства та головному бухгалтеру за заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, та службового підроблення.


У Черкаському районі більшість укриттів відповідають сучасним вимогам

Захист населення, дорослих та дітей – пріоритет у роботі. Усі укриття мають бути комфортними, облаштованими та з цілодобовим доступом. На цьому наголосили під час щотижневої наради у Черкаській РВА.


В Україні стане більше військово-лікарських комісій

Уряд затвердив план заходів з оптимізації процесів військово-лікарської експертизи на 2023 рік. Він має на меті забезпечити військовослужбовців належним та швидким сервісом проходження військово-лікарської комісії