Повідомлено про підозру чоловікові, який незаконно зберігав вдома зброю

За процесуального керівництва прокурорів Тальнівського відділу Звенигородської прокуратури повідомлено про підозру чоловікові, який незаконно зберігав короткоствольну вогнепальну зброю.


До 1 вересня усі школи Черкаського району мають бути готовими до роботи офлайн

Цього тижня заплановано провести нараду з правоохоронними органами. Ключове питання – безпека на воді, запобігання нещасним випадкам в літній період.


Жительці Луганщини, яка пішла на співпрацю з ворогом, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури жительці Луганщини повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).


Через Смілу курсуватимуть поїзди із жіночими купе

Продаж відбуватиметься виключно у мобільному застосунку Укрзалізниці. Квитки доступні із 30 червня, повідомили в Укрзалізниці.


Понад 6 років в’язниці отримав чоловік, який збував наркотики

За публічного обвинувачення прокурорів Канівського відділу Смілянської прокуратури судом засуджено до позбавлення волі місцевого жителя за збут особливо небезпечного наркотичного засобу


Із полону повернувся уманчанин Андрій Білокурець

Ще один наш земляк повертається додому. Радісну звістку повідомив у своєму Телеграм-каналі очільник області Ігор Табурець.


За збут наркотиків повідомлено про підозру 39-річному чоловіку

Повідомлено про підозру жителю Звенигородки, який займався незаконним збутом наркотичних засобів.


Чому тонуть діти та що робити, якщо на Ваших очах тоне людина?

Як ми повідомляли раніше, нещодавно на Тясмині сталася трагедія – потонув 11-річний хлопчик. На території району та області постійно проводять інформаційно-профілактичні заходи.


За тиждень в області зафіксували понад півсоні випадків захворювань на ГКІ

За результатами щотижневого моніторингу інфекційної захворюваності на гострі кишкові інфекції, який провели фахівці обласного центру контролю і профілактики хвороб


Черкаські триатлети вибороли нагороди чемпіонату України в естафетах-мікст

Чемпіонат України з триатлону відбувся в Чернівецькій області. У другий змагальний день спортсмени з різних регіонів визначали кращих в естафетах-мікст.