День дитинства в центрі Сміли


В області перерахували пенсії працюючим пенсіонерам

Органи Пенсійного фонду щороку з 1 квітня без додаткового звернення громадян проводять перерахунок пенсії тим особам, які після призначення (перерахунку) пенсії


Черкащанин, який зберігав вдома дитячу порнографію, постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який зберігав на власному комп’ютері дитячу порнографію (ч. 1 ст. 301-1 КК України).


Поліцейські вилучили у чоловіка гранату

Правоохоронці прибули на виклик про домашнє насильство та виявили що чоловік у будинку зберігає вибухонебезпечні предмети.


Відпочинок із алкоголем біля води закінчився трагедією (Відео)

Трагічна подія сталася 31 травня у Жашківському районі на річці Тинівка. Там відпочивали чоловіки, які взяли із собою міцний алкоголь.


Не спалюй траву – не провокуй пожеж

Суха та спекотна погода сприяє виникненню пожеж на відкритих територіях. Тому рятувальники вкотре закликають громадян бути вкрай обережними з відкритим вогнем, не спалювати сміття та рослинність.


Правоохоронці виявили чоловіка, який був у розшуку

Учора близько 20-ї години патрулюючи на вулиці Кобзарська у Черкасах, інспектори роти тактико-оперативного реагування помітили громадянина, який вживав алкогольні напої.


Триває боротьба з безвідповідальними водіями

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 36-річного жашківчанина, який пропонував працівникам патрульної поліції неправомірну вигоду (ч. 1 ст. 369 КК України).


США допоможуть виплатити зарплати українським освітянам

Від Сполучених Штатів Америки до державного бюджету України надійшли грантові кошти в розмірі 1,25 млрд доларів, як частина фінансування в рамках проекту «Підтримка державних видатків


Судитимуть черкащанина, який хотів посприяти знайомому у незаконному перетині кордону

За процесуального керівництва Черкаської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Черкаси за сприяння незаконному переправленню осіб