У Смілі підписали меморандум з Міжнародною асоціацією щодо підтримки ВПО


Під час будівництва зерносховища керівник підприємства привласнив майже 700 тис грн

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього директора підприємства за фактом привласнення бюджетних коштів, а також стосовно посадовця


Смілянський виконавчий комітет нагадує: доступ до укриттів має бути безперешкодним

Виконавчий комітет Смілянської міської ради нагадує суб’єктам господарювання про те, що для мешканців міста має бути забезпечений безперешкодний доступ до всіх найпростіших укриттів у житлових будинках.


Смілянки здобули призові місця у конкурсі-захисті робіт МАН

31 травня підбито підсумки наймастабнішої інтелектуальної битви України – ІІІ етапу конкурсу захисту робіт МАН.


В області проведуть перевірку укриттів та їх доступність

Практично щоденно ворог атакує країну з повітря. Завдання для влади на всіх рівнях – гарантувати можливості для убезпечення жителів, коли звучить сигнал тривоги.


У Тясмині та Сріблянці поки що купатись не можна

За даними Смілянського відділення Черкаського відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України» (лист від 30.05.2023 №19.9-151)


У Черкасах не розминулися Лексус та автобус

Сьогодні до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що на вулиці Смілянська сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Lexus


Смілянка стала “срібною” призеркою Чемпіонату України з важкої атлетики

З нагородами повернулися з Чемпіонату України з важкої атлетики серед дорослих сміляни: майстер спорту України Єлизавета Кузьміна та її тренер Сергій Баєв.


Чоловіка, який забив знайомого палицею, примусово лікуватимуть

До суду скеровано клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру до чоловіка, підозрюваного у скоєнні вбивства знайомого.


Майже 10 мільярдів гривень сплатили до бюджетів усіх рівнів жителі Черкащини

Платники податків Черкаської області за cічень-травень 2023 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 9,8 млрд грн податків, зборів та платежів.