Стережіться шахраїв: не переходьте за сумнівними посиланнями

У таку шахрайську схему втрапив 46–річний житель села Підставки Золотоніського району. Його ошукали аферисти за допомогою месенжера, через який чоловік отримав повідомлення про грошову допомогу.


Водій сів за кермо у стані сп’яніння та ще й без прав

Сьогодні, близько 4-ї години, патрулюючи Черкаси, патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення водієм комендантської години.


Чоловік, який незаконно спиляв дерева в урочищі, сплатить штраф

Прокуратура підтримала публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно 45-річного місцевого жителя за фактом незаконної порубки дерев у лісах.


У районний хаб-склад надійшла допомога із Італії та Польщі

У той час, коли російські терористи підтверджують свій статус нелюдів, у Черкаському району продовжують допомогати захисникам та громадам, які цього потребують.


Правоохоронці затримали чоловіка з психотропними речовинами

В ході відпрацювання оперативної інформації щодо розповсюдження наркотиків у місті Золотоноша, правоохоронці затримали 18-річного золотонісця.


Юні сміляни стали учасниками майстер-класу з оригамі «Морозиво–ріжок»

Морозиво – улюблений солодкий десерт не лише дітвори, а й багатьох дорослих. Поласувати смаколиком спекотного літнього дня неабияке задоволення.


“Ласий” шматок землі став об’єктом злочинного посягання

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно уманчанки, яка використовуючи завідомо підроблені документи, за попередньою змовою групою осіб оформила земельну ділянку


Поліція Черкащини нагадує, як захистити дітей від падіння з вікон

Поліцейські Черкащини нагадують, як попередити випадіння дитини з вікон та балконів:


Рятувальники та поліцейські Черкащини обговорили механізми співпраці

7 червня на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС відбулася семінар-нарада, присвячена організації взаємодії та відпрацювання спільних дій під час проведення огляду місця пожежі.


П’яний водий на очах патрульних скоїв ДТП та втік з місця пригоди

Учора, патрулюючи Черкаси, патрульні стали свідками дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на перехресті вулиць Оборонна — Байди Вишневецького між автівками ВАЗ 21150 та Chery Jetour.