«Вартові мережі»: безпека дітей в кіберпросторі

Літні канікули – найважливіший період для активного відпочинку й оздоровлення дітей та підлітків, для їхнього творчого та інтелектуального розвитку. Багато дітей вільний час проводять у всесвітній мережі.


Визначено номінації конкурсу «Учитель року 2024»

Щорічний конкурс «Учитель року» у 2023/24 навчальному році відбудеться у чотирьох номінаціях.


В області завершили перевіряти укриття: понад 240 із них – непридатні для захисту

На Черкащині перевірили всі укриття. Як повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, на сьогодні для убезпечення населення є понад 1500 укриттів по області.


У Черкаській РВА родинам полеглих захисників передали відзнаки Президента України

У Черкаській РВА відбулося вручення відзнак Президента України Героям Черкаського району, які загинули захищаючи нашу країну.


60-річний чоловік, який переїхав із Донеччини, поширював інформацію із підтримкою країни-агресора

Повідомлено про підозру жителю одного з сіл Золотоніського району, який виправдовував збройну агресію рф, поширював символіку комуністичного режиму, а також заклики


Екскурсія до бібліотеки – нові враження і нові друзі

Яскраві враження, нові знання і чудовий настрій чекав сьогодні на маленьких відвідувачів бібліотеки. На екскурсію до закладу прийшли учні 1-А класу ліцею «Лідер» разом зі своїм класним керівником Світланою Григор.


Правоохоронці викрили чоловіка, який зберігав боєприпаси

У рамках кримінального провадження за фактом крадіжки правоохоронці провели обшук у помешканні 69-річного жителя села Поминик Уманського району.


Турбота про дітей та захист їхніх прав – у пріоритеті

У Черкаській РВА відбулася нарада. Тут розглянули заяву прийомних батьків, жителів Черкаського району, щодо влаштування у прийомну сім‘ю на базі їх родини дитини, позбавленої батьківського піклування.


Ольга Гноєва стала “срібною” призеркою чемпіонату України з легкої атлетики

Ольга Гноєва виборола “срібну” нагороду чемпіонату України з легкої атлетики серед молоді зі стрибків в довжину з результатом 5 метри 87 сантиметрів.


Черкаський легкоатлет з нагородою чемпіонату України

Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2007 р. н. відбувся з 3 по 4 червня у місті Львів.