Сміляни взяли участь у Всеукраїнському Stem-фестивалі “Robotika+Robofest 2023”

Смілянська школа №7 – одна із шкіл Черкаської області, де навчають за програмою LEGO Education ще з 2016 року. Щороку підсилюється матеріально-технічна база закладу для навчання робототехніки.


Чоловік, який побив хлопця, постане перед судом

За процесуального керівництва Звенигородської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя одного із міст Звенигородського району, який спричинив умисні легкі тілесні ушкодження неповнолітньому.


Юні сміляни стали учасниками «Хімічного шоу»

У дитячій бібліотеці відбулося феєричне «Хімічне шоу», яке для юних відвідувачів провели аніматори організації дитячих свят Smile _kids _smila.


Судитимуть працівників медзакладу, які завдали збитків на понад 1 млн грн

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно службових осіб одного з медичних закладів міста Черкаси, через недбалість яких зайво витрачено понад 1 мільйон гривень.


15 років виповнилося Смілянському клубу східного та сучасного танцю “AISHA”

Яскравим ювілейним концертом відзначив п’ятнадцяту річницю Смілянський клуб східного та сучасного танцю “AISHA”, вихованці якого протягом цих років є учасниками конкурсів різних рівнів


Псевдобанкіри ошукали трьох осіб

До Уманського районного управління поліції звернулися троє осіб з повідомленням про те, що після розмови з «представниками банків» з їх рахунків зникли грошові кошти.


Сміляни у складі команди Черкаської області стали переможцями змагань із судномодельного спорту

16-18 червня у Смілі відбувся Чемпіонат України з судномодельного спорту в класах радіокерованих швидкісних моделей.


У двох громадян країни-агресора конфіскують землі на Черкащині

Золотоніським міськрайонним та Чорнобаївським районним судами задоволено 2 позови прокурорів про припинення права власності громадян російської федерації


В Україну доставили близько 157 тисяч доз вакцини проти поліомієліту

Вакцина буде розподілена між областями для проведення рутинної вакцинації. 156 960 доз інактивованої поліомієлітної вакцини (ІПВ) на підтримку Національної програми імунізації в Україні


Засідання комісії з питань захисту прав дитини

19 червня під головуванням заступника міського голови Тетяни Карло відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.