Нагородили учнів та педагогів – переможців Всеукраїнського рівня


19-річний молодик проведе наступні 7 років за ґратами

Черкаською прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя Черкаського району, який систематично вчиняв крадіжки з магазинів, а одного разу грабіж .


У Черкаській області WIM-система зафіксувала порушення

30 травня у Черкаській області WIM-система зафіксувала порушника, вантажний автомобіль марки RENAULT.


Розтрата бюджетних коштів на понад 550 тис грн – судитимуть членів організованої групи

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 4 членів організованої групи за фактами розтрати чужого майна службовими особами шляхом зловживання службовим становищем


Рятувальники звільнили ногу 8-річного хлопчика

31 травня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що у Черкасах при катанні на велосипеді, травмувався 8-річний хлопчик.


Воював на боці ворожих військ на Донбасі – до 15 років позбавлення волі засуджено жителя Запорізької області

За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської обласної прокуратури жителя Запорізької області визнано винним у державній зраді та участі в терористичній організації.


ТОРівці виявили чоловіка причетного до незаконної порубки дерев

Сьогодні патрулюючи Черкаси, інспектори роти тактико-оперативного реагування отримали повідомлення на службовий планшет про те, що троє невідомих чоловіків розпивають алкогольні напої на дитячому майданчику.


Сміляни серед переможців обласного конкурсу домашніх улюбленців

На початку травня Черкаським обласним центром роботи з обдарованими дітьми було проведено обласний конкурс “Домашні улюбленці”.


У Черкасах сталась потрійна ДТП: потерпілу доставили до лікарні

Сьогодні на перехресті вулиць Шевченка та Пастерівська зіткнулось три автомобілі. У диспетчерську, о 11:14 надійшов виклик від схвильованої доньки потерпілої, вона повідомила про 4 учасників ДТП


Патрульні виявили двох нетверезих водіїв за кермом

Цієї ночі, патрулюючи на вулиці 38-ї Армії у Черкасах, інспектори зупинили автомобіль Mitsubishi Lancer, водій якого порушував комендантську годину та на додачу порушив ПДР.