Підписання декларацій у Смілі (Відео)


Якою буде погода на Черкащині у святкові дні?

Третій тиждень європейський антициклон формує погоду Черкащини. Нинішній тиждень особливий для українців, адже ми всі готуємося до святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.


Залізничники обрали голову ветеранської організації (Відео)


Смілянська прокуратура на захисті фінансових інтересів територіальних громад

Смілянською місцевою прокуратурою вживаються заходи з метою відшкодування коштів, витрачених комунальними медичними установами на лікування потерпілих від злочинів.


За тиждень Держгеокадастр Черкаської області включив до переліку на аукціон 11 земельних ділянок

з 10 до 17 серпня  головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, 76 ділянок.


Жителі Черкащини пересідають на електромобілі

В Україні значно зріс попит на електромобілі. За перше півріччя поточного року в нашій державі було придбано 3596 електромобілів порівняно з 2532 автівками за весь 2017 рік. Як повідомляють у регіональному сервісному центрі МВС у Черкаській області, оновлюють свій автопарк екологічним транспортом і автовласники Черкащини.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 20 серпня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин 14.00 від 20 серпня.


У Смілі відбудеться II етап Кубка України з мотокросу

Шанувальників мотоспорту та поціновувачів активного відпочинку запрошують на спортивне свято – змагання з мотокросу – II етап Кубка України Центрального регіону, присвячені тренеру з мотокросу Володимиру Соляру та з нагоди Дня міста. Змагання відбудуться 15 вересня у Смілі на мототрасі у мікрорайоні радіоприладного заводу.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 20 серпня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин 13.00 від 20 серпня.


На Черкащині 348 недобудованих об’єктів

На Черкащині знаходяться 348 недобудованих об’єктів. Про це під час селекторної наради повідомив директор Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ Черкаської ОДА Сергій Демиденко