Науку в університетах оцінюватимуть за 7 напрямами, щоб найкращим надати базове фінансування

Уряд визначив, як оцінюватимуть наукову діяльність вишів – це дозволить у майбутньому надати найкращим з них базове фінансування на науку. Відповідну постанову – «Деякі питання проведення державної атестації закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності» – затвердив Кабінет Міністрів під час засідання 22 серпня 2018 року.


Черкащина: історія краю та його людності

Колектив науковців Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького разом із краєзнавцями та археологами Черкаської області підготували історичне видання «Черкащина: історія краю та його людності».


Заходи у Смілі до Дня незалежності України

З нагоди 27-ї річниці Незалежності України у Смілі відбудуться такі святкові заходи: на Майдані Слави:


Смілянки взяли участь у конкурсі «Вчительська десятка» від освітнього проекту «На Урок»

Учитель – творча особистість, яка ніколи не стоїть на місці. Аби спонукати дітей до участі у предметних олімпіадах, конкурсах, турнірах, учитель сам повинен брати у них  участь і бути прикладом для своїх вихованців.


Шановні сміляни! Щиро вітаємо вас з 27-ю річницею Незалежності України та Днем Державного прапора України!

День Незалежності України – це важливий день для кожного українця, хто вважає себе патріотом України, хто стоїть на захисті українських кордонів, хто вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.